Jaap van Praag

​​De appartementen in locatie Jaap van Praag zijn onlangs opgeknapt en voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Ook de algemene ruimtes hebben een facelift ondergaan. Daarnaast kunt u er wonen in een van de aanleunwoningen. Wij bieden er ook speciale zorg bij ernstige geheugenproblemen en thuiszorg in de wijk.

Jaap van Praag ligt in de ruim opgezette en met veel groen omgeven wijk Overwhere Noord, tussen hoog- en laagbouw en op steenworp afstand van een winkelcentrum. U kunt gebruikmaken van de diensten van het nabijgelegen Novawhere, zoals het sfeervolle Grand Café en het seniorenrestaurant. Er is een bushalte op de hoek Rietgorsplein/Prof. Oudlaan, op 150 meter. NS station Purmerend-Overwhere ligt vlakbij.

Zorg & Behandeling
In Jaap van Praag wonen mensen die lichamelijke zorg nodig hebben. Een deel van hen heeft ernstige geheugenstoornissen en een aantal heeft psychiatrische problemen. Er is een zorgwoning binnen en een nabij de locatie. Verder is er een ontmoetingscentrum en een mogelijkheid tot het volgen van dagactiviteiten (dagarrangementen). In de locatie ​is een specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en een diëtiste. Vanuit Jaap van Praag leveren wij thuiszorg in de wijk.

Wonen & Huren
Jaap van Praag heeft twee- en een aantal driekamerappartementen met zorg. U heeft er een ruime badkamer en een kitchenette met koelkast. Alle appartementen hebben een eigen radio-, tv- en telefoonaansluiting. Geheel zelfstandig wonen kan in de 218 zorgappartementen in en bij Jaap van Praag. Tevens kunt u – tegen vergoeding – gebruik maken van onze diensten. Het huren van een appartement verloopt via de gemeente Purmerend.

Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en daarnaast van het uitgebreide diensten aanbod van De Zorgcirkel. Ga naar deze pagina voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Voorzieningen
Jaap van Praag heeft een gezellig seniorenrestaurant, de Karel Bakkerzaal, waar u mensen vanuit de wijk tegenkomt. Verder is er een coffee corner/grand café (in Novawhere), grote tuin, kapper, pedicure, schoonheidssalon en een audicien. Tenslotte een artsenlaboratorium, bibliotheek, geestelijke verzorging en een fitnessruimte.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik voor de folder Jaap van Praag.

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Rietgorsplein 1
1444 TA Purmerend
 088 5594800
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Terras
Tuin
Kapper
Pedicure
Rolstoel en rollator onderhoud
Thuiszorg
Schoonheidssalon
Bibliotheek
Receptie
Audicien/Opticien
Biljart
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Overig:
Verzorgingshuis
Ontmoetingscentrum
Dagbesteding
Wonen met dementie
Zorgwoning bij locatie
Purmerend
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..