Nieuws

Bekijk hier alle nieuwsberichten van De Zorgcirkel.

M00004831 Ik Woon leef zorg.jpg
08 november 2018
Gratis evenement over ouder worden, ouder zijn en de zorg voor ouderen
Op de Dag van de Mantelzorger, zaterdag 10 november, is iedereen tussen 10.00 en 13.00 uur welkom op het gratis evenement 'Ik woon leef zorg'. interessant voor 40+ - Cultuurpodium P3 in Purmerend - gratis entree - zaterdag 10 november 10 - 13 uur
Lees meer
Aan het werk in het verpleeghuis
02 november 2018
‘Aan het werk in het verpleeghuis’
Op dinsdag 30 oktober overhandigde ActiZ de publicatie ‘Aan het werk in het verpleeghuis’ aan minister Hugo de Jonge en aan Helma Lodders, de voorzitter van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Lees meer
Gezondheidsmarkt Purmerend op 31 oktober 11 - 15 uur. Thema: Thuis zo lang het kan.
28 oktober 2018
Thuis zo lang het kan - Gezondheidsmarkt Purmerend 31 oktober '18
In winkelcentrum Makado in Purmerend werd woensdag 31 oktober 2018 een drukbezochte gezondheidsmarkt gehouden voor ouderen, familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Bezoekers konden kennismaken met alles wat te maken heeft ouder worden in Purmerend. Vooral over thuis wonen zo lang het kan. Ruim 35 zorgorganisaties gaven advies en organiseren activiteiten over wonen, zorg en welzijn. De markt is een initiatief van De Zorgcirkel, Evean en Buurtzorg en krijgt in 2019 een vervolg.
Lees meer
challenge verpleeghuizen toekomst
26 oktober 2018
Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst
Vijf maanden geleden begon de Challenge Verpleeghuizen van de Toekomst. Via de challenge ging het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) op zoek naar nieuwe technologieën die het werk voor zorgmedewerkers aantrekkelijker maken en de kwaliteit en veiligheid van zorg vergroten.
Lees meer
Foto Lars - NH Dagblad 3 augustus 2018.jpg
04 oktober 2018
Vakantiewerk bij De Zorgcirkel betaalt beter dan vakken vullen
Lars begon als vakantiewerker bij De Zorgcirkel en werd gevraagd of hij vaste weekend- en vakantiekracht wilde worden. Hij had allerlei andere baantjes gehad, onder meer bij supermarkten het Kruidvat. ,,Bij Kruitvat kreeg ik 3,20 per uur, bij De Zorgcirkel krijg ik 9 euro, dus de keuze is snel gemaakt", vertelde Lars afgelopen zomer tegen redacteur Annette Snaars van het Noord-Hollands Dagblad. Omdat de herfstvakantie weer voor de deur staat, herhalen we het interview met Lars. Hopelijk inspireert het studenten en scholieren voor een bijbaan in de zorg.
Lees meer
MCN.PNG
02 oktober 2018
Medisch Centrum Novawhere officieel open
Wethouder Rotgans van Purmerend opende vandaag Medisch Centrum Novawhere. Op 2 oktober 2018 om 19.15 uur knipte hij samen met Julie (11), Eline (6), Milou (8) en mevrouw Josien Pen-Sar Lie (84) het lint door en verklaarde het moderne gezondheidscentrum voor geopend. Het centrum is het nieuwe adres voor Apotheek De Meeuw, Huisartsenpraktijk Pen en Voorberg, FysioConsult en Huisartsenpraktijk Franse Poel.
Lees meer
Proeftuin Saenden Torenerf
01 oktober 2018
Opvallende carrière-switch voor 28 niet-zorgprofessionals.
2 oktober 2018 start bij De Zorgcirkel in Zaandam de nieuwe opleiding Proeftuin Innoverend Leren voor niet-zorgprofessionals.
Lees meer
kom-erbij-schildje-2018-transparant.png
24 september 2018
Zeg nee tegen eenzaamheid
Bij De Zorgcirkel vinden we het belangrijk dat iedereen als mens onder de mensen kan leven. Eenzaamheid kan dit in de weg staan. Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst.
Lees meer
DtD-logo18.jpg
21 september 2018
Dam tot Dam weekend
Zaterdag 22 en zondag 23 september is het weer zo ver...
Lees meer
lezing hugo borst_2.jpg
20 september 2018
Lezing Hugo Borst
Op uitnodiging van de Gideonsbende heeft Hugo Borst een lezing gegeven aan collega’s. Met veel emotie en humor gaf Hugo een kijkje in zijn persoonlijke ervaringen rondom de laatste levensfase van zijn moeder. We kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende avond vol stof tot nadenken.
Lees meer
Ondertekening Broeckgouw
25 juni 2018
“Nieuw wonen met zorg” in wijk Broeckgouw
Op 20 juni ondertekenden De Zorgcirkel samen met bestuurders van gemeente...
Lees meer
De Zorgcirkel en Omring samenwerking GRZPlus
02 april 2018
De Zorgcirkel en Omring werken samen in GRZPLUS
Volgende stap versterking geriatrische revalidatie en -herstel in Noord-Holland...
Lees meer
Ruud Vreeman
01 maart 2018
Nieuwe samenstelling raad van toezicht De Zorgcirkel
Ruud Vreeman is per 1 maart 2018 toegetreden tot de raad van toezicht...
Lees meer
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?