Boekje ‘Spreken over mijn leven’ ingezet binnen netwerk

31 maart 2023

Een mooie stap in onze netwerk-samenwerking: het Netwerk Dementie Zaanstreek-Waterland heeft het boekje 'Spreken over mijn leven', een uitgave van De Zorgcirkel, in gebruik genomen.

De Zorgcirkel heeft in 2020 het boekje 'Spreken over mijn leven' ontwikkeld om uit te reiken aan cliënten in de Zorg Thuis. Het boekje is geïnspireerd door een uitgave van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord. Als het boekje is ingevuld door de cliënt geeft dit een beeld van het leven, het biedt de mogelijkheid om de cliënt beter te leren kennen en te weten wat écht belangrijk is voor de cliënt. Hierdoor kunnen we beter aansluiten bij de behoefte en wensen van de cliënt en ons persoonsgericht werken versterken. 

Het Netwerk Dementie Zaanstreek-Waterland zag de mogelijkheid om d.m.v. het boekje de ondersteuning aan mensen met dementie te verbeteren. Het resultaat is dat het boekje 'Spreken over mijn leven' zo is aangepast dat het door alle netwerkpartners kan worden ingezet. Het boekje geeft alle betrokken medewerkers vanuit ondersteuning en zorg een volledig beeld van het leven van de cliënt, ongeacht welke organisatie dit biedt.

Boekje Spreken Over Mijn Leven Netwerk Dementie
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!