De Slimme Zorg Estafette: wij doen mee met Tessa!

24 januari 2022

Tijdens de Slimme Zorg Estafette worden zorginnovaties vier weken lang (27 januari t/m 25 februari) onder de aandacht gebracht. Elke week is een andere regio aan de beurt om te laten zien wat zij doen aan slimme zorg en innovatie. Zo inspireren en leren we van elkaar. De Zorgcirkel is ook druk bezig met innovatie. Op 10 februari nemen wij het stokje over en geven we een webinar over de inzet van Tinybot Tessa.

Op donderdag 10 februari van 14.15 – 15.00 uur geven wij de webinar over de inzet van Tinybot Tessa, een zorgrobot die ouderen thuis ondersteunt met verbale begeleiding. Tijdens deze webinar vertellen we samen met leverancier Tinybot over hoe wij Tessa hebben uitgerold binnen De Zorgcirkel. We nemen de kijkers mee in onze reis van de introductie en pilot tot de volledige uitrol en opname binnen onze collectie van digitale hulpmiddelen. Inclusief het informeren van medewerkers en cliënten. Een reis waarin we veel hebben geleerd en nog steeds leren.

Bezoek www.slimmezorgestafette.nl voor meer informatie over onze webinar over Tessa en andere interessante presentaties.

De Slimme Zorg Estafette is een initiatief van het ministerie van VWS om aandacht te vragen voor innovatie en slimme zorg. De estafette vervangt de E-healthweek.

robot tessa.jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!