RainbowHEADER.jpg (1)

Nationale Roze Ouderendag

14 juni 2019

Op dinsdag 25 juni a.s. vindt van 13.30 uur tot 18.00 uur de Nationale Roze Ouderen dag plaats in Utrecht bij Tivoli Vredenburg in Club Nine. Met de huldiging van Mr. en Mrs. Senior Pride 2019. Toegang is gratis, maar er is wel een kaartje nodig. Deze is online te bestellen via deze link. Bestel je een ticket liever telefonisch? Dan kan je bellen naar de kassa van Tivoli Vredenburg op telefoonnummer 030 – 2314544 (ma t/m za 10.00-18.00). Roze 50+ (het samenwerkingsverband van ANBO en COC) organiseert voor de 5e keer de Nationale Roze ouderen dag.

Diversiteit is voor De Zorgcirkel een belangrijke waarde. Cliënten van De Zorgcirkel, hun (klein)kinderen, buren en vrienden zijn net zo divers als de samenleving. Iedereen moet zich gewaardeerd voelen en daarom organiseren wij regelmatig bijeenkomsten en activiteiten met aandacht voor sociale acceptatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan en mag zijn, ongeacht gender en seksualiteit. Daarom voert al een aantal locaties met trots en vanzelfsprekendheid het keurmerk De Roze Loper. een keurmerk voor zorgcentra met aandacht voor tolerantie van ‘roze’ bewoners en medewerkers. De Zorgcirkel organiseert ook regelmatig activiteiten 'met een roze tintje' waarmee wij alle cliënten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers laten zien dat wij aandacht besteden aan tolerantie en seksuele diversiteit.

*Onze locatie Saenden is al in het bezit van de Roze Loper;  Op Westerhout en Torenerf zijn we ook druk bezig om dit certificaat te behalen.