Edwin Kalbfleisch is benoemd als nieuw lid Raad van Bestuur

01 augustus 2023

Edwin Kalbfleisch is benoemd als lid Raad van Bestuur. Vanaf 13 november 2023 vormt hij samen met voorzitter Tiana van Grinsven de Raad van Bestuur van De Zorgcirkel.

Edwin volgt Daniëlle Santen op die sinds september 2022 de functie van lid Raad van Bestuur ad interim vervult.

“Met zijn kennis en ervaring binnen de ouderenzorg en zijn motivatie om in verbinding gezamenlijk veranderingen in gang te zetten vormt hij een waardevolle aanvulling voor De Zorgcirkel. Wij zijn dan ook blij met zijn komst en wensen hem veel werkplezier en succes”, aldus Ruud Vreeman, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Ook Tiana van Grinsven kijkt uit naar de komst van Edwin. “In de gesprekken die ik heb gevoerd met Edwin heb ik hem leren kennen als iemand met een prettige persoonlijkheid en humor. Een fijne collega om mee samen te werken! Hij heeft ruime ervaring in de VVT-sector en van zijn kennis van bedrijfsvoering en ervaring in de consultancy kunnen wij als Zorgcirkel heel goed gebruik maken. Ik heb er zin in om samen met Edwin, managementteam, medezeggenschap en alle collega’s invulling te geven aan het toekomstbestendig maken van onze zorg voor ouderen.”

Edwin geeft zelf aan over zijn overstap “Na een mooie periode van meer dan vijf jaar bij Topaz in Leiden, maak ik in november de overstap naar De Zorgcirkel. Samen met collega’s, cliënten, familie, vrijwilligers en netwerkpartners de zorg in de regio toegankelijk en betaalbaar houden; daar wil ik mij graag voor inzetten. Ik kijk daarom uit naar de samenwerking met Tiana bij De Zorgcirkel.

Foto Edwin Liggend
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!