02_De-Zorgcirkel_Banner_RGB.png

Gezocht: zorgbezorgers

23 december 2020
Jij bezorgt liefdevolle zorg aan huis.
Wij bezorgen jou een leuke baan.

Met de juiste zorg en aandacht in de wijk kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Daar zetten we ons bij De Zorgcirkel voor in. Omdat meer mensen in hun vertrouwde omgeving willen blijven, stijgt de vraag naar de diensten die wij thuis bezorgen. Daarom zoeken we meer zorgprofessionals en zijn we een wervingscampagne gestart.

Help jij mensen met de juiste zorg langer thuis te blijven wonen? Daar krijg je veel voor terug. Waardering én een leuke, afwisselende baan met vrijheid en ontwikkeling. Heb je een zorgdiploma? Dan hebben we vast een leuke functie bij jou in de buurt. Bekijk onze vacatures. Waar wacht je nog op?

01_De-Zorgcirkel_Social_RGB.png

Over Zorg thuis

Binnen Zorg thuis van De Zorgcirkel bieden wij alle zorg en ondersteuning die nodig is. We hebben een compleet en eigentijds aanbod, bestaande uit de inzet van hulpmiddelen, zorg op afstand en natuurlijk aan huis, zodat we voor elke cliënt een combinatie kunnen maken die bij hem of haar past. Zo vergroot je de zelfstandigheid van een cliënten en kunnen zij langer in hun vertrouwde omgeving blijven.

Ja, dat lijkt me leuk!
03_De-Zorgcirkel_Social_RGB.png
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina