Kinderdagverblijf Willemina_02.jpg

Kinderopvang en ouderenzorg onder één dak bij De Zorgcirkel: Villa Willemina

16 juli 2019

De eerste kinderopvang speciaal voor medewerkers van De Zorgcirkel is open! En hiermee is er binnen Purmerend eindelijk kinderopvang die past bij werken in de zorg. Flexibel en afgestemd op je rooster. Kinderopvang Villa Willemina van SKDH is het hele jaar, 7 dagen per week geopend van 06.30 – 19.00* uur. Kinderen spelen en leren in een huiselijke, veilige en moderne omgeving, binnen en buiten. Elk kind is welkom en kan tot de basisschool bij Villa Willemina terecht. SKDH is specialist op het gebied van kinderopvang in Noord-Holland. Achter de samenwerking zit het idee van kinderen en ouderen bij elkaar brengen. Ouderen en kinderen ontmoeten elkaar en leren van elkaar. Win win voor iedereen! 

Lees meer op de pagina over kinderopvang.

De nieuwe kinderopvang is vernoemd naar het meisje Willemina dat met haar ouders verhuist naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland. Willemina is de hoofdpersoon uit het kinderboek Villa Willemina bedacht door Patz van der Sloot. De oude bewoners van het huis blijken vol met verhalen te zitten. Willemina beleeft er allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op. En dat is nu precies waarmee de samenwerking van De Zorgcirkel en SKDH is begonnen: de gezamenlijke droom om jong en oud te verbinden.

*Bij voldoende belangstelling, komt daar mogelijk in de toekomst ook nachtopvang bij en bij succes zal dit nieuwe idee ook bij andere locaties van De Zorgcirkel worden gerealiseerd.