Groente_Spatels.jpg

Nieuwe leverancier voor thuismaaltijden

05 maart 2020

Cirkeldis, de keuken van De Zorgcirkel, gaat tussen half maart en begin april stoppen met het leveren van thuismaaltijden aan cliënten. De maaltijdservice aan huis gaat over naar Food Connect. Food Connect is al jaren gespecialiseerd in het koken en bezorgen van verse maaltijden bij (oudere) mensen thuis. De Zorgcirkel deed uitgebreide smaak – en kwaliteitstesten en beveelt Food Connect van harte aan.

Ook bij Food Connect heeft u een ruime keuze aan verse maaltijden met een Hollands, Italiaans of Oosters accent, die wekelijks door een vaste bezorger van Food Connect bij u worden bezorgd. Food Connect kookt verse maaltijden, die u volledig zelf kunt samenstellen uit een stukje vlees of vis met jus of saus, aardappels, rijst, pasta en verse groenten. Of kies voor één van de samengestelde schotels zoals een pasta of kipsaté met nasi. U bewaart de maaltijden in de koelkast en hoeft ze alleen nog even te verwarmen in uw oven of magnetron. 

Vaste klanten van Cirkeldis zijn reeds geïnformeerd over de overstapmogelijkheden. Heeft u ook interesse in maaltijden aan huis? Neemt u dan contact op met Food Connect via telefoonnummer 0888 - 101 010.