Foto Stefanie klein.jpg

Medewerkers delen hun verhaal

01 juli 2020

Toen het coronavirus Nederland bereikte brak er voor iedereen een ongekende en onzekere tijd aan. Onze collega's stonden vooraan om te helpen in de strijd tegen het virus. Het was (en is nog steeds) een periode waarin we bij De Zorgcirkel veel ervaringen hebben opgedaan, verdrietige momenten hebben meegemaakt maar waar we ook veel kracht uit kunnen halen. Het is een periode om nooit meer te vergeten. 

Ze delen hun verhaal...
Een aantal collega's delen hun persoonlijke verhaal op onze website. Zo lees je bijvoorbeeld een verhaal van de 22-jarige Rowan Tom. Rowan liep voor de crisis een stage in het ziekenhuis en had een bijbaan als verzorgende. Even later werkte hij als coördinerend verpleegkundige op de COVID-unit in beschermende kleding. Hoe dat is gegaan lees je hier. 

Ook voor Hanna van der Linden, activiteitenbegeleider en vrijwilligerscoördinator in Novawhere, veranderde een hoop. Door de bezoekersstop waren cliënten echt op Hanna en haar collega's aangewezen. Samen zette ze de schouders eronder en gingen ze ervoor. Je leest haar verhaal hier. 

Benieuwd naar alle verhalen van onze collega's?