MVO Partner Award voor De Zorgcirkel

20 januari 2023

Als het even kan, helpen we bij De Zorgcirkel iedereen aan een leuke en passende baan. Juist die instelling levert ons de MVO Partner Award van het Werkgeversservicepunt (WSP) Zaanstreek-Waterland op. Gisteren nam onze recruiter Marushka Wartes deze mooie erkenning in ontvangst.

En we hebben ook aardig wat banen aan te bieden. “Eigenlijk zijn we altijd op zoek”, zegt Marushka. “In Zaanstreek-Waterland hebben we veel vacatures openstaan. In diverse functies en op alle niveaus. Voor sommige functies is geen opleiding nodig, zoals huiskamerassistent en hulp in de huishouding.” Voor de zorgfuncties heb je natuurlijk een zorgdiploma nodig, maar ook als je die niet hebt, staan we klaar om je te helpen. “We bieden regelmatig opleidingen aan waarbinnen je gelijk werkervaring opdoet. Die kosten jou niets en je krijgt zelfs nog salaris. Een mooie constructie die het aantrekkelijker maakt om de overstap naar de zorg te maken”, vertelt Marushka enthousiast. Om meer bekendheid te geven aan alle mogelijkheden binnen De Zorgcirkel, organiseren we regelmatig banenmarkten en presenteren we onszelf op bijeenkomsten voor werkzoekenden.

‘We geven je graag een kans’
De Zorgcirkel is maatschappelijk betrokken en probeert al haar medewerkers een duurzame werkplek met de juiste begeleiding te bieden. “We kijken naar wat bij iemand past en wat mogelijk is. We vinden het belangrijk om teams te hebben waarbinnen iedereen zich prettig en gewaardeerd voelt. Ook stimuleren we doorgroei. We geven je graag een kans: bij De Zorgcirkel is iedereen welkom! We zijn dan ook trots op deze MVO Partner Award.”

Op zoek naar een leuke baan? Kom bij ons werken
Uitreiking Mvo Partner Award Wsp
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!