20211203 fotobanner.jpg

‘Jouw zorg is hartverwarmend’ genomineerd voor communicatieprijs!

11 juli 2022

Met onze campagne ‘Jouw zorg is hartverwarmend’ zijn we genomineerd voor de Amsterdamse Communicatie Prijs! Die wordt jaarlijks uitgereikt door Communicatie Netwerk Amsterdam om de beste campagne in de metropoolregio Amsterdam in de schijnwerpers te zetten en om communicatieprofessionals te inspireren.

De hartverwarmende campagne hebben we opgezet met het bureau De Wolven. Binnen die wervingscampagne toonden onze cliënten hoe zeer zij de hartverwarmende zorg van onze medewerkers waarderen. Bij mooie foto’s van hen plaatsen we de oproep ‘Jouw zorg is hartverwarmend en daarom hebben wij jou hard nodig’.

Gisteren was de prijsuitreiking. Met 7 andere genomineerden wachtten we in spanning af. Helaas hebben we niet gewonnen, maar de jury was wel onder de indruk van de inzetbaarheid van de campagne, de uitbreidingsmogelijkheden (zoals naar onze flex-pool) en vooral dat we onze eigen cliënten hadden gefotografeerd. Dat vonden zij sterk en aansprekend. Wij en De Wolven zijn super trots op deze campagne en de nominatie!

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!