Recruiters

Recruiters inspireren tijdens strategiesessie Zilveren Kruis

06 november 2019

Zorgcirkel recruiters Carina Rosmolen en Marushka Wartels-Kenswil verzorgden 29 oktober een presentatie tijdens de strategiesessie voor zorginkopers en kwaliteitsadviseurs van Zorgkantoor Zilveren Kruis. Ze deelden hun kennis over de arbeidsmarktontwikkelingen in de ouderen- en gehandicaptenzorg en hoe De Zorgcirkel daar met inventieve arbeidsmarktoplossingen op in speelt.

Het doel van de sessie was inspiratie bieden op het thema arbeidsmarkt en een gemeenschappelijk beeld te krijgen van de rol van het zorgkantoor t.a.v. de arbeidsmarkt voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) en Gehandicaptenzorg (GHZ). Ook het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) was uitgenodigd om hun zienswijze te presenteren over de arbeidsmarkt en de rol van het zorgkantoor hierin.

Het werd een inspirerende bijeenkomst waarin betekenis geven aan je rol, beïnvloeding en zinvol bijdragen aan de arbeidsmarktproblematiek centraal stond. Verbinden, samenwerken, samenbrengen en delen van best practices over de individuele zorgaanbieders heen biedt perspectief. De Zorgcirkel gaat daar in de regio Noord-Holland al helemaal voor. Op naar nog meer samenwerking voor betere zorg, het aantrekken van medewerkers met hart en potentie voor de zorg en het tegengaan van uitstroom.

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!