03 05 2024 Mensch1543afv7 Nagels

Samen maken we de cirkel rond

26 maart 2024

Vanaf deze week kan iedereen in de regio's Purmerend, Zaanstreek, Noord-Kennemerland, Edam-Volendam en omstreken onze nieuwe arbeidsmarktcampagne 'Samen maken we cirkel rond' online en op straat tegenkomen. Het doel; nieuwe collega's werven. 

 

Samen maken we de cirkel rond 
Om ook in de toekomst passende zorg te kunnen blijven geven is de vertrouwde cirkel van mensen om cliënten heen hard nodig. Met deze campagne schetsen we een realistisch beeld van het (samen)werken in de ouderenzorg.  

De arbeidsmarktcampagne heeft meerdere doelen: De Zorgcirkel als werkgever op de kaart zetten, de werving van nieuwe collega's een boost geven én de maatschappij betrekken bij de ouderenzorg. Hiermee onderscheiden en profileren we ons als organisatie op de arbeidsmarkt. 

 

“Het is belangrijk om je als werkgever te presenteren op een unieke manier, zodat werkzoekenden zien wie je bent, waar je voor staat en welke kansen en mogelijkheden je als organisatie te bieden hebt. Dat doen we met deze campagne. We investeren in onze zichtbaarheid en werving en hopen daarmee goede zorgprofessionals aan te trekken. En dat is echt hard nodig in deze tijd met krapte op de arbeidsmarkt.” - Mario Verlaat, directeur HR. 

 

Collega's met en zonder zorgdiploma 
De Zorgcirkel is op zoek naar nieuwe collega's met én zonder zorgdiploma. We kijken naar wat iemand kan of wil leren en gaan met die informatie op zoek naar een geschikte plek binnen de organisatie. Ook is het mogelijk om binnen de organisatie opgeleid te worden voor diverse functies. Iedereen is welkom en samen zoeken we naar een geschikte plek. Ben jij ons ontbrekende stukje? Want samen maken we de cirkel rond! Kijk op werkenbijdezorgcirkel.nl

 

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!