SWZP en De Zorgcirkel onderzoeken samenwerking

16 mei 2024

Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) en De Zorgcirkel hebben besloten om gezamenlijk verdere samenwerking te onderzoeken en hebben daarvoor een intentieovereenkomst ondertekend.

In december vorig jaar heeft SWZP het besluit genomen op zoek te gaan naar een samenwerkingspartner. SWZP wil daarmee de kwaliteit van zorg voor de toekomst garanderen voor haar cliënten, een goede en veilige werkomgeving blijven bieden aan de zorgprofessionals en tevens financieel gezond blijven. Hiervoor heeft de organisatie zelfstandig onvoldoende schaalomvang. De Zorgcirkel wil deze samenwerking met SWZP onderzoeken, omdat zij het belangrijk vindt dat passende en toegankelijke ouderenzorg beschikbaar blijft voor de regio Purmerend. In juli 2024 verwachten beide partijen een volgende stap te kunnen zetten.

Een onderdeel van het onderzoek is dat er samen gezocht wordt naar passende huisvesting voor de bewoners van de SWZP-locatie Heel Europa binnen een van de locaties van De Zorgcirkel in Purmerend. Hierbij is het streven om bewoners en personeel gezamenlijk een fijne plek te geven om te wonen en te werken.

Ondertekening Intentieovereenkomst

Ondertekening van de overeenkomst door Tiana van Grinsven (De Zorgcirkel) en Eelco Kappen (SWZP)

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!