Tiana van Grinsven is benoemd als nieuwe bestuurder bij De Zorgcirkel

21 april 2022

Tiana van Grinsven is benoemd als lid raad van bestuur van De Zorgcirkel. Vanaf 15 september vormt Tiana samen met voorzitter Ronald Buijs de raad van bestuur. Tiana is nu nog werkzaam als bestuurder van Zorginstituut Nederland. 

“Met haar kennis en ervaring binnen het Zorginstituut en de ouderenzorg vormt zij een waardevolle aanvulling voor het team van De Zorgcirkel. Wij zijn blij met haar komst en wensen haar veel werkplezier en succes ”, aldus Ruud Vreeman, voorzitter raad van toezicht De Zorgcirkel. Ook Ronald Buijs kijkt uit naar haar komst. “Ik heb Tiana in de gesprekken leren kennen als een prettige persoonlijkheid en een integere betrokken bestuurder met kennis van zaken. Ik heb er veel vertrouwen in dat zij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het realiseren van de beloften uit onze strategische koers”.

Tiana geeft zelf aan over haar overstap “Na een mooie periode van meer dan vijf jaar bij Zorginstituut Nederland, maak ik per 15 september de overstap naar De Zorgcirkel. De zorg in Nederland en daarmee ook de ouderenzorg staat voor een grote duurzame maatschappelijke opgave de komende jaren. De Zorgcirkel ken ik als organisatie die een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Belangrijk uitgangspunt binnen de strategische koers is dat op basis van persoonsgerichte zorg wordt aangesloten op de behoeften van de cliënt. Samen met cliënten, medewerkers, vrijwilligers en de partners in de regio wil ik de ingezette strategische koers van Zorgcirkel in de komende jaren verder gaan concretiseren. Ik heb er veel zin in!”

Tiana Van Grinsven Rvb Zorgcirkel.Nl Klein

Deel deze pagina