Tiana van Grinsven en Daniëlle Santen nieuwe bestuurders De Zorgcirkel

16 september 2022

Als gevolg van het aankomende vertrek van Ronald Buijs en eerder het vertrek van Monique Cremers gaat De Zorgcirkel over naar een nieuwe samenstelling van de raad van bestuur. 

Tiana van Grinsven is 15 september gestart als nieuwe bestuurder bij De Zorgcirkel. De raad van bestuur wordt vanaf 26 september voor een periode van ongeveer negen maanden aangevuld met Daniëlle Santen als lid raad van bestuur a.i.. 

Tiana van Grinsven

Tiana werkte hiervoor als bestuurder van Zorginstituut Nederland. Met haar kennis en ervaring binnen het Zorginstituut en tevens de ouderenzorg vormt zij een waardevolle aanvulling voor De Zorgcirkel. Tiana is na het vertrek van Ronald per 1 november de waarnemend voorzitter.

Daniëlle Santen

Daniëlle is een gedreven bestuurder met ruime (interim) ervaring in de ouderenzorg. Ze heeft een juridische achtergrond en is naast de ouderenzorg ook werkzaam geweest in o.a. de hospitality. 

Tiana en Daniëlle gaan verder met de realisatie van de al eerder herijkte strategische koers van De Zorgcirkel. Zij kijken uit naar de samenwerking. 

Vaste invulling

De raad van toezicht gaat de komende periode op zoek naar een vaste invulling van de vacature die is ontstaan door het vertrek van Ronald Buijs.

We wensen Tiana en Daniëlle veel succes en plezier bij De Zorgcirkel. 

Ruud Vreeman,
Voorzitter raad van toezicht

De Zorgcirkel Tiana Van Grinsven En Danielle Santen Rvb
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!