Header Burano.jpg

Verhuur gestart Burano in Zaandam

15 april 2021

De verhuur van Burano is gestart! Burano is een nieuwbouwproject in hartje Zaandam, vlakbij het station. Het project omvat 144 levensloopbestendige appartementen van 60 – 125m² voor senioren, inclusief een parkeergarage. De ruime huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien en vallen onder de vrije sector. De Zorgcirkel levert hier straks zorg thuis aan wie dat nodig heeft. De Zorgcirkel zal ook met een thuiszorgpost fysiek aanwezig zijn in Burano. Oplevering van de appartementen staat gepland voor oktober/november 2021.

Inschrijven kan t/m 21 april
Inschrijven op een van de moderne appartementen kan nog t/m woensdag 21 april. Kijk voor alle informatie over de appartementen en de inschrijfprocedure op www.hureninburano.nl 

Zorg thuis
Heeft u zorg nodig of hulp bij huishouding en wilt u overleggen over de mogelijkheden binnen Burano? Neem dan contact op met het bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel. Consulentes Mieke Kauwen en Yvonne van der Giezen staan u graag te woord over de zorgmogelijkheden. U kunt hen bereiken per e-mail via: consulent.verhuur@zorgcirkel.com of bellen naar: 088-559 97 77. Ook kunt u alvast het registratieformulier zorg downloaden en invullen.

 

Burano.jpg