Vrijwilliger bij De Zorgcirkel: voor een ander én voor jezelf

07 december 2023

Bij De Zorgcirkel waarderen we onze vrijwilligers enorm en vinden we het belangrijk dat de vrijwilliger plezier beleefd. 

“Onze vrijwilligers hebben een positieve invloed op het leven van ouderen. Omdat zij er geen financiële beloning voor krijgen, moeten zij er zelf persoonlijke voldoening uithalen. Daarom vraag ik altijd eerst: wat vind jíj leuk om te doen?” vertelt Verula van der Molen, vrijwilligerscoördinator bij De Zorgcirkel.  

Altijd iets te doen
En er is van alles te doen als vrijwilliger bij De Zorgcirkel: voorlezen, wandelen, spelletjes spelen, tuinieren, hobby’s delen, met de duo-fiets op pad, helpen opruimen of gewoon lekker kletsen. Er is altijd wel wat. Ook als je weinig tijd hebt of niet elke week kunt. “Dan zoeken we gewoon iets wat toch bij je past of delen we een rol, zodat je bijvoorbeeld om de week kunt komen.”

Voor iedereen
Verula werkt met hele diverse vrijwilligers. Van scholieren tot gepensioneerden. “Sommigen willen kijken of de zorg wat voor hen is of maken juist een carrièreswitch! Het vrijwilligerswerk biedt je de kans om iets te doen wat je een goed gevoel geeft, wat je leuk vindt en wat je kan inspireren.”

Interesse in een vrijwilligersfunctie? Klik hier en meld je aan of loop een keer vrijblijvend mee. Je bent van harte welkom!

 

Duofiets B 01
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!