Thuiszorg medewerkers

Opstap naar Werk-Leertraject bij De Zorgcirkel thuiszorg

13 maart 2019

De Zorgcirkel en Magentazorg zoeken kandidaten voor het nieuwe project WelSlagen in de regio Egmond-Heiloo en de regio Alkmaar. WelSlagen biedt mensen die in de thuiszorg willen werken, maar nog niet het juiste diploma hebben een opstap naar een leerwerktraject voor verzorgende IG. De naam WelSlagen zegt het al, het is een mooie kans om te slagen. Na het succesvol doorlopen van WelSlagen start gelijk in september 2019 het leerwerkbaantraject Verzorgende IG.

Bekijk hieronder de vacature of klik op deze link. Van 13 maart tot 29 maart kunnen geïnteresseerden zich aanmelden

Wie geselecteerd wordt, start in mei 2019. In een periode van 4 maanden (mei-augustus) zit minimaal 2 dagen per week stage en 1 of 2 dagen per week school. Het is de voorbereiding voor een leerwerkbaan Verzorgende IG die start in september 2019. Er is veel aandacht voor ontwikkeling als werknemer in de thuiszorg. Begeleiding op de werkplek vindt plaats door de praktijkbegeleider en er is begeleiding van een personal coach.

Neem voor meer informatie over WelSlagen contact op met Anna Scheepers, a.scheepers@calibrisadvies.nl of bel naar nummer 06-14754374.

 

Vacature WelSlagen Noord-Kennemerland

Opstap naar een leer-werkbaan in de Thuiszorg in regio Egmond-Heiloo en regio Alkmaar

Gaat je hart sneller kloppen van werken in de zorg? Wil je ouderen helpen om langer thuis te wonen? Maar heb je nog niet de juiste diploma’s voor de thuiszorg? Dat vinden we bij De Zorgcirkel en Magentazorg geen probleem! Doe mee met ons project WelSlagen, een voorbereiding op een leerwerktraject voor verzorgende IG.

Na het succesvol doorlopen van het traject WelSlagen start je in september 2019 aan een leerwerkbaan Verzorgende IG.

De Zorgcirkel is al meer dan 50 jaar specialist in de regio op het gebied van ouderenzorg, wonen en welzijn. Onze droom is een maatschappij waarin ouderen regie kunnen houden, zich gezien en gewaardeerd voelen en waaraan zij zelf blijven bijdragen.

De naam WelSlagen zegt het al, het is een mooie kans om te slagen. Je start in mei 2019 en in een periode van 4 maanden (mei-augustus) loop je minimaal 2 dagen per week stage en ga je 1 of 2 dagen per week naar school. In deze periode word je voorbereid op de start van een leerwerkbaan (leren en werken) Verzorgende IG in september 2019.

We besteden veel aandacht aan jouw ontwikkeling als werknemer in de thuiszorg. Begeleiding op de werkplek vindt plaats door de praktijkbegeleider. Daarnaast krijg je begeleiding van een personal coach.

Wat vragen wij

  • Je leert graag leren en staat open voor begeleiding.
  • Je beheerst de Nederlands taal (2F) of je bent bereid om een taaltest te doen.
  • Je bent beschikbaar in de periode mei tot en met augustus, voor 4 dagen per week voor stage en school (24-28 uur).
  • Je weet dat in de thuiszorg gewerkt wordt op onregelmatige tijden en je bent daartoe ook bereid tijdens je toekomstige opleiding en werk vanaf 1 september 2019 (incl. weekenden en feestdagen).
  • Je kunt zelfstandig de werkplek te bereiken en je bent indien nodig bereid om op termijn een rijbewijs te behalen als je deze nog niet in bezit hebt.
  • Er zijn geen (fysieke/mentale of andere) belemmeringen en je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) ontvangen.
  • Ontvang je een uitkering, dan is toestemming van de uitkerende instantie belangrijk; wij hebben onder andere contact met UWV over het traject.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ook WelSlagen bij De Zorgcirkel? Laat het ons vóór 29 maart weten via deze link. Je komt dan terecht op de aanmeldpagina, waar onder andere wordt gevraagd naar jouw motivatie en CV.

Neem voor meer informatie contact op met Anna Scheepers, a.scheepers@calibrisadvies.nl, 06-14754374. 

 

Thuiszorg medewerkers