Westerhout op digitaal feest van Alkmaar Pride

21 mei 2021

Dit jaar wordt Alkmaar Pride digitaal gevierd. Op zaterdag 29 mei wordt er vanuit Podium Victorie een livestream uitgezonden met het thema: Love Always Wins! En Zorgcirkel Westerhout doet mee! Deze week filmde Alkmaar Pride over de Roze Loper in Westerhout.

De livestream biedt een gevarieerd programma waarbij persoonlijke vrijheid en acceptatie centraal staat. Een feestje voor iedereen met gastpresentator Henny Huisman en Maurits Hazeleger, optredens van o.a. Samantha Steenwijk en Tom Haver, afgewisseld met hits, interactiviteit en een talkshow over het verleden, heden en toekomst van de belangenvereniging voor de LHBTIQ+-gemeenschap. Tijdens de talkshow komt ook de Roze Loper in de zorg naar voren, een traject dat leidt naar sociale acceptatie van seksuele diversiteit.

Roze Loper in Westerhout
Het deel over de Roze Loper is gefilmd in Westerhout. Deze Zorgcirkel-locatie ontving in 2019 het Roze Loper-certificaat. Afgelopen maandag en woensdag zijn verschillende medewerkers, vrijwilligers, cliënten en naasten gevraagd om te vertellen wat de Roze Loper omvat en wat dit voor hen betekent.

Benieuwd?
Bekijk op zaterdag 29 mei de Alkmaar Pride-livestream Love Always Wins! via www.alkmaarpride.nl of www.twitch.tv/podiumvictorie. De digitale inloop is vanaf 17.15 uur. De talkshow met daarin de Roze Loper bij Westerhout start om 17.55 uur. Bekijk hele programma op https://www.alkmaarpride.nl/livestream-love-always-wins/

opname alkmaar pride westerhout.jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!