Woonzorgcomplex in Graft: informatiemiddag 13 december

07 december 2021

De Zorgcirkel bouwt aan de toekomst. Om tegemoet te komen aan de zorgwensen van de inwoners van Graft en De Rijp hebben we samen met woningcorporatie Woonwaard en de gemeente Alkmaar een plan opgesteld voor het ontwikkelen van een woonzorgcomplex op de locatie van voormalig basisschool De Baanbreker in Graft. Op 13 december vindt er een inloopmiddag plaats om vragen te stellen over dit plan.

Voorlopige plannen
Het woonzorgcomplex is bedoeld voor ouderen met een zorgvraag. Er is een voorlopig ontwerp met 40 huur-appartementen. Dit ontwerp is te bekijken op de website www.wonenmetzorggraftderijp.nl.  We verwachten dat de bouw in 2023 kan starten en dat eerste bewoners tussen 2024 en 2026 op deze plek kunnen gaan wonen.

Inloopmiddag: 13 december
Op maandag 13 december is er een inloopmiddag in dorpshuis Onder de Boom (Grafterbaan 31 in Graft) voor alle geïnteresseerden en omwonenden. Er zijn dan mensen van de projectgroep aanwezig om het concept toe te lichten en vragen te beantwoorden. Meer weten over de plannen rondom het woonzorgcomplex? Iedereen is van harte welkom van 12.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur (op vertoon van de QR-code in het coronatoegangsbewijs).

Let op: bezoek voor je komst nog even de website www.wonenmetzorggraftderijp.nl om er zeker van te zijn dat de inloopmiddag doorgaat.

impressie ontwerp baanbreker breder.jpg

Meer informatie
Op www.wonenmetzorggraftderijp.nl staat alle informatie rondom het woonzorgcomplex in Graft, inclusief veelgestelde vragen. Houd deze website in de gaten voor updates.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina