Training in theatervorm

Vanaf september 2019 gaat de vervolgtraining Persoonsgericht Werken van start, ditmaal in de vorm van regietheater. Alle medewerkers die in direct contact staan met cliënten worden uitgenodigd voor de vervolgtraining. Dus niet alleen zorgpersoneel maar bijvoorbeeld ook huismeesters en receptiemedewerkers. Je ontvangt binnenkort van je leidinggevende een uitnodiging met een datum en locatie. Deelname is verplicht. Kijk op het leerplein om je aan te melden.

Wat gaan we doen?
Medewerkers komen in groepen van maximaal 75 mensen bij elkaar, samen met drie trainingsacteurs en een presentator. De acteurs spelen een aantal scenes waarin persoonsgericht werken een belangrijke rol speelt. Na afloop van elke scene wordt het publiek uitgedaagd te reageren en mee te denken over alternatieve oplossingen. De trainingsacteurs zijn Zorgcirkel collega's die bekend zijn met de werkvloer. De training duurt 2,5 uur.

Speeldata en locaties
Kijk naar de voorstellingen bij jou in de regio!

 

Bekijk hier alvast de trailer!

De trainingsacteurs staan te popelen om met jullie samen aan de slag te gaan. Na verschillende repetities zijn Yvonne, Corine, Joke, Sylvia, Monica, Rika, Ria, Desiree, Petra, Pauline, Renate, Shana en Annelies klaar voor de speelvloer. Tot snel dus maar!