Vaccinaties

De bewoners van onze locaties bieden wij vaccinaties aan om hen te beschermen tegen bepaalde ziektes en/of virussen. Zij kiezen zelf of zij deze vaccinaties wel of niet willen.

Toestemming

Om onze bewoners vaccinaties te mogen geven, hebben we toestemming nodig. De bewoner bepaalt per vaccin of hij of zij deze wel of niet wilt. De toestemming kan men zelf in het zorgdossier noteren via het cliëntportaal Caren of mondeling aan ons doorgeven. Bij cliënten die dit niet meer zelf kunnen, geeft de wettelijk vertegenwoordiger de keuze door*. Men kan de toestemming voor vaccinaties altijd wijzigen. Wordt er geen besluit genomen, dan wordt er niet gevaccineerd.

*Geeft de wettelijk vertegenwoordiger toestemming, maar biedt de cliënt op het moment van vaccineren weerstand? Dan respecteren we dat en geven we geen vaccinatie. 

 

Vragen?

Heeft u vragen over de vaccinaties of over het geven van toestemming? Neem contact op met een van de zorgmedewerkers op onze locaties of stel uw vraag aan onze Klantenservice via 088-55 99 500.

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!