Kinderdagverblijf Willemina_02.jpg

Kinderopvang

In 2019 is Villa Willemina geopend: de eerste kinderopvang speciaal voor medewerkers van De Zorgcirkel! Je vindt Villa Willemina bij Zorgcirkel-locatie Jaap van Praag in Purmerend. Bij succes en naar behoefte zal dit nieuwe idee ook in andere regio's worden gerealiseerd.

Flexibel en afgestemd op je rooster

Villa Willemina is geopend van 06.30 – 19.00 uur en biedt kinderen opvang in huiselijke sfeer vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Bij voldoende belangstelling, komt daar mogelijk in de toekomst ook nachtopvang bij.

Villa Willemina in Zorgcirkel Jaap van Praag, Purmerend.
Telefoonnummer: 0223 – 614 202
Mail: info@skdh.nl

Op de site van SKDH zie je hoe het er van binnen uitziet. Zodra de coronaregels het toelaten, ben je weer van harte welkom voor een rondleiding. De pedagogisch medewerkers laten je dan graag de ruimtes zien met knusse lees- en activiteitenhoeken, gezellige zitjes en uitdagend spelmateriaal. In de veilige en afgesloten tuin is klim- en klautermateriaal van natuurlijke materialen, zodat ook buiten van alles is te ontdekken en te doen. Kortom: het is een plek waar kinderen en ouders zich thuis voelen.

Van 0 t/m 12 jaar
  • Er is een babygroep, voor kinderen van 0-1,5 jaar;
  • een verticale groep, voor kinderen van 0-4 jaar;
  • een peutergroep, voor kinderen van 2-4 jaar;
  • en een groep voor buitenschoolse opvang, voor kinderen van 4 – 13 jaar.
Kinderdagverblijf Willemina_06.jpg
Lunch en warme maaltijd

Van 11.30 – 12.30 uur is het lunchtijd voor de kinderen en tussen 18.00-19.00 uur krijgen zij een gezonde (evt. warme) maaltijd. We gaan met zijn allen aan tafel, eten samen en nemen de belevenissen van de dag door. Een belangrijk rustmoment in het dagritme van het kind. Halen/brengen tijdens de eetmomenten is daarom niet mogelijk.

Vaste tijden of flexibel

Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op jouw rooster en wensen. Je kunt vaste opvang afnemen of flexibele opvang. Bij flexibele opvang betaal je (maandelijks) achteraf, per afgenomen uur. Hou er in beide gevallen rekening mee dat je een half uur voor en na werktijd opvang afneemt. Zo heb je voldoende tijd om je kind te brengen en te halen binnen de afgenomen opvangtijd.

De inloopmomenten om te brengen of op te halen zijn flexibel op deze locatie. Dit houdt in dat je zelf vooraf een geschikte tijd kunt uitkiezen om te brengen of te halen en je geen hele dagen hoeft af te nemen, terwijl je hier geen gebruik van maakt. Je betaalt dus alleen voor de vooraf doorgegeven opvangtijden. De inloopmomenten waaruit je kunt kiezen zijn alle hele en halve klokuren gedurende de hele dag, met uitzondering tijdens de lunch en avondeten.

Is je rooster elke week gelijk?

Kies dan voor vaste opvangdagen en -tijden. De opvangplek voor je kind is dan standaard gereserveerd. Vaste opvang is mogelijk op doordeweekse dagen tot 19.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig met het aanmeldformulier van SKDH onderaan de pagina over Villa Willemina op de website van SKDH. Hier vind je ook informatie over kosten en andere praktische zaken.

 

De kinderopvang is geboren naar het meisje Willemina dat met haar ouders verhuist naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland. Willemina is de hoofdpersoon uit het gelijknamige kinderboek bedacht door Patz van der Sloot. De oude bewoners van het huis blijken vol met verhalen te zitten. Willemina geloofde in allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op.

En dat is nu precies waarom de samenwerking van De Zorgcirkel en SKDH is begonnen: de gedeelde droom om jong en oud te verbinden. 

 

 

Logo-Villa-Willemina---Kinderopvang-CMYK.jpg
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!