Banner leerunit superman.jpg

LEERunit: voor en door studenten

Ben jij een talentvolle student en wil je het beste uit jezelf halen?
Meld je aan voor de LEERunit!

De LEERunit is een onderdeel van een afdeling binnen Zorgcirkel Westerhout in Alkmaar die volledig gerund wordt door studenten van verschillende opleidingen en verschillende leerjaren. Je wordt als student gezien als collega in opleiding. De studenten werken samen om 9 cliënten met somatische en psychosociale aandoeningen de juiste ondersteuning te bieden. Studenten die elkaar begeleiden. Zo wordt er van en met elkaar geleerd, en een grote mate van zelfstandigheid ontstaan. Hierbij coachen gediplomeerde medewerkers met 'de handen op de rug'. Twee uur per week komt er een docent van het ROC Horizon College langs op de LEERunit om oa theorie en praktijk met elkaar te verbinden.

Stagelopen op de LEERunit?

Stagelopen op de LEERunit is mogelijk voor BOL- en BBL-studenten VIG en Verpleegkundige (alle leerjaren). Tijdens je opleiding kun je éénmaal stagelopen op de LEERunit. Deze stage duurt minimaal 20 weken en maximaal 40 weken.

De BBL-studenten stromen daarna door naar een andere afdeling binnen Zorgcirkel Westerhout, zodat er een brede ervaring wordt opgedaan in de ouderenzorg. BOL-studenten kunnen daarna een stageplek krijgen bij een andere organisatie. De LEERunit valt binnen de stage-urenbelasting van je opleiding en hiervoor ontvang je dezelfde vergoeding als bij andere stages. Meld je aan!

Meld je aan

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag. Stuur ze naar onze praktijkopleider Corine van Dam via corine.vandam@zorgcirkel.nl of bel 06 – 50 08 12 20.
Tot ziens!

De LEERunit bevindt zich in:

Zorgcirkel Westerhout 
Van Houtenkade 3
1814 DE Alkmaar

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!