Leren & ontwikkelen bij De Zorgcirkel

Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder stageplekken en leerwerkplekken!

Welke opleidingen kun je bij ons volgen?

Leerlingen | BBL | Duaal | Deeltijd | Noord-Holland.

Heb je plezier in de omgang met en verzorging van oudere mensen? Kun je je goed verplaatsen in een ander en begrijpen wat iemands wensen en behoeften zijn? Wil je een mooie toekomst (starten) in de ouderenzorg? Dan is een opleiding met praktijkervaring bij De Zorgcirkel een kans die je niet mag missen! De Zorgcirkel werkt aan de toekomst en dit doen wij graag samen met jou. In februari starten wij weer met nieuwe opleidingen. En je studiekosten? Die betalen wij!

Binnen De Zorgcirkel bieden we diverse mogelijkheden om in de ouderenzorg te gaan werken en je verder te ontwikkelen. We bieden zorgopleidingen aan op diverse niveaus en in diverse vormen. Hiervoor werken wij samen met ROC’s en hogescholen in de regio.

Functie-eisen

Afhankelijk van je achtergrond kun je in onderstaande overzicht zien, welke opleidingen je bij ons zou kunnen volgen. Bij de aangeboden opleidingsvarianten werk en leer je in de praktijk én krijg je een leerarbeidsovereenkomst bij De Zorgcirkel.

Helpende (niveau 2)
BBL 1 jaar | Vooropleidingseis: VMBO-diploma BB of entreediploma niveau 1.

Verzorgende IG / MZ (niveau 3)
BBL 3 jaar | Vooropleidingseis: VMBO-KB, Havo 3 (met overgangsbewijs), diploma Helpende Zorg & Welzijn.

Verzorgende IG flexibel (niveau 3)
BBL 2 jaar | Vooropleidingseis: Helpende, Zij-instromers minimaal MBO niveau 3.

Verpleegkundige MBO (niveau 4)
BBL 2 jaar | Vooropleidingseis: Diploma Verzorgende IG.

Verpleegkundige HBO (niveau 6)
Deeltijd flexibel 2,5 jaar | Vooropleidingseis: Verpleegkunde niveau 4 of voor zij-instromers minimaal HBO Bachelor.

Verpleegkundige HBO (niveau 6)
Duaal 4 jaar | Vooropleidingseis: Minimaal MBO niveau 4 of HAVO.

* Wil jij deelnemen aan de ‘21 jaar en ouder toets’? Meld je dan aan via deHvA toelatingsonderzoek. Na het behalen van de toets kun je bij ons solliciteren voor een mooie opleiding!

Dit bieden wij aan

  • Een betrokken werkgever die persoonlijke aandacht heeft voor jou carrière in de ouderenzorg;
  • Betekenisvol werk en volop carrièremogelijkheden;
  • Werkbegeleiding op je afdeling en begeleiding door een praktijkopleider;
  • Kom je bij ons werken in combinatie met leren? Je komt dan bij ons in dienst en voor de uren die je werkt ontvang je salaris conform cao VVT. We bieden daarnaast leuke extra’s zoals een bijdrage aan je sportabonnement, eindejaarsuitkering, een fietsplan én kinderopvang met ruime openingstijden speciaal voor onze medewerkers (wij zijn per 1 juli gestart in Purmerend).

Contact

Heb je passie voor de zorg, ben je sociaal en super gemotiveerd? Solliciteer dan voor een mooie opleiding bij De Zorgcirkel! Heb je eerst nog vragen? Neem contact met ons op via: hrsupport@zorgcirkel.com | 06-50095210

Proeverij van de Zorgcirkel
Op 5 november 2019 organiseren wij een informatiebijeenkomst vanaf 16:00 uur. Hier kom je meer te weten over onze opleidingen en kun je terecht met al je vragen. Wanneer je hebt gesolliciteerd nodigen wij je hier graag voor uit.

Volg je al een opleiding in de zorg? Kom dan stagelopen bij ons. Je kunt je aanmelden via stagemarkt.nl of via je eigen school.

Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk zondag 27 oktober!

Nieuw: Wijkverpleegkundige Zorg duaal - HBO-V

Duaal 4 jaar | Vooropleidingseis: MBO (niveau 4), HAVO of 21+ toets behaald.

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en vijf andere ouderenzorg aanbieders hebben we deze nieuwe HBO-V-opleiding opgezet. Met focus op thuiszorg. Tijdens deze 4-jarige opleiding werk je enkele dagen per week bij De Zorgcirkel en krijg je daarnaast les aan de HvA. De opleiding start in september. 

Hoe ziet werken en leren eruit bij De Zorgcirkel?

Demi van Arenthals is leerling verzorgende IG in de regio Alkmaar. Zij laat je in een kort filmpje zien waarom werken én leren bij De Zorgcirkel een ideale combinatie is!