Fotoheader.jpg

Persoonsgericht werken

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeften.
Auktje Mapper bij De Zorgcirkel

Persoonsgericht werken (PGW) is binnen De Zorgcirkel-koers een heel belangrijk aandachtspunt. Het ervaren van liefdevolle aandacht, het gevoel dat jouw manier van leven en jouw persoonlijkheid er mogen zijn, gekend worden en de ander kennen, bepalen de kwaliteit van leven. De persoonlijke benadering maakt het verschil tussen technische, deskundige zorg en warme, betrokken relaties.

Iedereen straks expert op het gebied van persoonsgericht werken

Met de mogelijkheden die De Zorgcirkel biedt aan PGW-trainingen en opleidingen, ontwikkel je je (verder) als expert op het gebied van persoonsgericht werken. Elk team heeft regie over de manier waarop persoonsgericht werken versterkt. Nieuwsgierig? Bekijk het voorbeeld van een expertprogramma, zoals bij Triton is gekozen.

Iedereen maakt zich PGW eigen. Je word hierbij geholpen, met onder andere (opfris)trainingen in theatervorm, een escaperoom, een vernieuwd elektronisch cliëntendossier (ECD) en zorgleefplannen tot oefenen met dilemma’s en oplossingen. Je doet het samen met je collega’s, in je regio, met ondersteuning van de backpackers, mappers en het programmateam PGW. 

In mijn rol van programmamanager PGW bij De Zorgcirkel help ik bij het realiseren van de droom om uit te gaan van de behoeften van cliënten en collega’s. Een ambitie waar we met elkaar, elke dag weer, stap voor stap aan werken.
Annetje Mol Programmamanager persoonsgericht werken

Deel deze pagina