Agnes (1).jpg
Agnes (4).jpg
Agnes (3).jpg

Agnes

Verzorgingshuis Agnes is rustig gelegen aan de rand van het schitterende duingebied van Egmond aan Zee. De hoger gelegen appartementen hebben uitzicht op zee! De locatie ligt nabij een bushalte en dichtbij een winkelcentrum. Sommige appartementen op de begane grond hebben een terras direct aan het duin. Achter het complex is een heerlijk terras aangelegd.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje

Zorg & Behandeling
Voor bewoners die intensieve en / of psychogeriatrische (dementie) zorg nodig hebben, heeft Agnes een gemeenschappelijke huiskamer. Ieder heeft een eigen appartement, maar verblijft overdag in de huiskamer. Een vast team van medewerkers biedt daar een afwisselend dagprogramma met diverse activiteiten. Voor 'aanvullende zorg' is een indicatie nodig. In Agnes is er een mogelijkheid voor ergotherapie en fysiotherapie.

Thuiszorg
Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Met Zorgcirkel thuiszorg kan dat. Wij werken met kleine teams en bieden ook huishoudelijke hulp. Via onze personenalarmering zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Restaurant
Agnes heeft een sfeervol restaurant waar ook 55-plussers uit de Egmonden van harte welkom zijn. Hier wordt dagelijks vers gekookt.

Wonen
Agnes heeft 67 appartementen, waarvan 30 geschikt zijn voor twee personen. U kunt niet alleen heerlijk wonen, maar ook gebruik maken van de voorzieningen die er zijn. Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van faciliteiten van de locatie en onze diensten.  

Voorzieningen
Agnes heeft een receptie, een seniorenrestaurant, een terras, een tuin en een eigen winkeltje, plus een kapsalon. U kunt bij de receptie een afspraak maken voor de kapper of pedicure. Er is ook een opticien / audicien, een biljart, rollator- en rolstoelonderhoud, er worden volop activiteiten georganiseerd en er is geestelijke verzorging. 

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Agnes.

Rooseveltstraat 1
1931 VN Egmond aan Zee
 088 5591350
 Neem contact met ons op via e-mail

Faciliteiten:
Audicien/Opticien
Biljart
Tuin
Terras
Pedicure
Kapper
Rolstoel en rollator onderhoud
Seniorenrestaurant
Receptie
Thuiszorg
Geestelijke verzorging
Behandelingen:
Ergotherapie
Fysiotherapie
Logopedie
Overig:
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Egmond aan Zee

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!