Seevanck 20-01-2015 (1).JPG
Binnenkant achterpagin.JPG
DSC_0031.JPG

De Seevanck

​​​​​​​​​In de comfortabele appartementen van woonzorgcentrum De Seevanck woont u geheel zelfstandig en bieden wij u zorg. De Seevanck is een kleine locatie. Er zijn slechts 30 appartementen, dus het is gemakkelijk om al uw medebewoners te leren kennen.

​De Seevanck ligt aan de Raadhuisstraat, de hoofdstraat in Oosthuizen. Hierdoor blijft het contact met het dorp behouden: met één voet buiten de deur staat u al midden in het dorp. Alle winkels die zich rondom de hoek bevinden. De Seevanck krijgt steeds meer de functie van wijksteunpunt voor de gemeente Zeevang. Er is een bushalte aan de provinciale weg.

Zorg & Behandeling
De Seevanck heeft zorgwoningen bij de locatie. En in de beperkte De Notaris zijn kamers met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie in kleinschalige groepen. Verder is er een ontmoetingscentrum, een dagbehandeling en worden er dagactiviteiten (dagarrangementen) georganiseerd.

Wonen & Huren
De Seevanck bestaat uit 30 royale zorgappartementen. U huurt uw appartement rechtstreeks via woningbouwcorporatie Wooncompagnie . Ook als u zorg nodig heeft, kunt u in principe in uw appartement blijven wonen. Alle appartementen hebben een eigen entree die voorafgaat aan een beveiligde galerij. De woon- en slaapkamer zijn van elkaar gescheiden door een schuifwand. U heeft een badkamer, extra (logeer)ruimte en een moderne keuken met koelkast en kookunit. 

Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en het bijhouden van ons uitgebreide dienstenaanbod.  

Alle appartementen hebben een radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af ​​te sluiten met de betreffende nutsbedrijven en leveranciers.
Met onze dagarrangementen bieden wij mensen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in De Seevanck en gaan 's avonds weer gewoon naar huis.

De Appeltuin
In de sfeervolle ontmoetingsruimte De Appeltuin zijn dagelijkse activiteiten. U kunt er ook samen met andere bewoners de maaltijd gebruiken of een kopje koffie drinken. Ook wordt er een themabuffet en wijklunch georganiseerd waar u, en andere bewoners uit Zeevang, van harte welkom zijn.

Wijksteunpunt
De Seevanck krijgt steeds meer de functie van Wijksteunpunt. Waarbij wij oa samen werken met de gemeente, de wooncorporatie, Wonen Plus en de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening (SMD).

Voorzieningen
Er is een coffee corner/café en een terras. Verder worden er activiteiten georganiseerd, zijn er enkele logeerkamers en is geestelijke verzorging aanwezig.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Klik hier voor de folder van De Seevanck.

Raadhuisstraat 5
1474 HE Oosthuizen
 088 5595400
Faciliteiten:
Terras
Rolstoel en rollator onderhoud
Thuiszorg
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Dagbesteding
Ontmoetingscentrum
Dagbehandeling
Wonen met dementie
Zorgwoning bij locatie
Oosthuizen

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!