DSC_0086.JPG
Viervorst04a.jpg
DSC_0129.JPG

De Viervorst

​​De Viervorst ligt in de Bloemenbuurt, één van de oudere wijken van Purmerend. De locatie heeft een mooie binnentuin en een gezellig restaurant. De weekmarkt (op dinsdag) en het oude centrum van Purmerend bevinden zich op loopafstand. Er is een bushalte aan de Jaagweg bij de Rozenstraat. Het NS-station Centrum bevindt zich op loopafstand.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje

Zorg & Behandeling
De Viervorst is een verpleeghuis met hieraan verbonden een aantal aanleunwoningen. Ook in de naastgelegen koop- en huurappartementen voor senioren kunnen wij zorg en services bieden. Vanuit deze locatie leveren wij ook thuiszorg en huishoudelijke hulp in de wijk. Er is herstelzorg of respijtzorg. Qua behandelingen biedt De Viervorst een scala aan mogelijkheden. Zoals specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiste, huisartsenzorg, psychologen, casemanagers en een wijkverpleegkundige.

Roze Loper Keurmerk

Komt u in De Viervorst wonen, dan willen wij dat u zich welkom voelt om wie u bent, ongeacht geaardheid, afkomst en/of geloof. Want dit is dan uw thuis, uw nieuwe woon- en leefomgeving waar u zich veilig en geaccepteerd kunt voelen om wie u bent. De Viervorst is erkend Roze Loper locatie. Dit houdt in dat we ons bewust sterk maken voor tolerantie, respect en openheid. Want iedereen heeft het recht zich zelf te kunnen zijn. Binnen de ouderenzorg is steeds meer aandacht voor de sociale acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen (LHBTI’s). Met het Roze Loper Keurmerk laten we zien dat we ons actief inzetten voor sociale acceptatie van seksuele diversiteit in de zorg.

Wonen & Huren
Het is er comfortabel wonen in de een- of tweepersoons appartementen. Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en daarnaast van ons uitgebreide serviceaanbod.  

De appartementen
De nieuwbouwappartementen zijn ruim en hebben een aparte slaapkamer, een badkamer en een rolstoelvriendelijke keukenhoek. U heeft een eigen radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven en leveranciers.

Kortdurend Verblijf
In De Viervorst kunt u gebruik maken van het zogenaamd "kortdurend verblijf". Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

Dagarrangementen
Met onze dagactiviteiten bieden wij mensen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in De Viervorst en gaan ‘s avonds weer gewoon naar huis.

Zelfstandig wonen
In de 53 huurappartementen naast De Viervorst woont u geheel zelfstandig. Het huren van een woning loopt via woningbouwcorporatie Intermaris en via de gemeente Purmerend. Er zijn acht koopappartementen met een oppervlakte tot ruim 100 m2. Informatie hierover krijgt u van de makelaar.

Voorzieningen
De Viervorst heeft een seniorenrestaurant met een winkelfunctie, een tuin, kapper, audicien/opticien, huisartsenpost, thuiszorg, biljart, geestelijke verzorging en activiteiten.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?


Primulastraat 82
1441 HC Purmerend
 088 5592900
 Contact ons via E-mail

Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Tuin
Kapper
Audicien/Opticien
Logeerkamers
Thuiszorg
Biljart
Rolstoel en rollator onderhoud
Behandelingen:
Wondverpleegkundige
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtetiek
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Verzorgingshuis
Kort durende opname
Dagbehandeling
Purmerend

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!