Jonckerhof_Exterieur_02.jpg
Jonckerhof_Interieur_01.jpg
Jonckerhof_Exterieur_08.jpg

Jonkerhof

Jonkerhof biedt kleinschalig wonen in een huiselijke omgeving voor mensen met een vorm van dementie. Aan de rand van Landsmeer, grenzend aan de weilanden, leven vijftien mensen verdeeld over twee woongroepen. Zij vinden hier alle zorg en aandacht onder één dak, toegespitst op hun persoonlijke wensen en behoeften.

Jonkerhof is het thuis van de bewoners, alles draait om hun wensen en behoeftes. Deze persoonsgerichte aanpak is kenmerkend voor De Zorgcirkel.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje.

Wonen met zorg
Jonkerhof is gespecialiseerd in zorg en welzijn voor mensen met dementie. De dagelijkse en verpleegkundige zorg en welzijn wordt geboden door onze eigen medewerkers. Specialistische zorg komt met regelmaat en op aanvraag langs aan huis: de specialist ouderengeneeskunde, een tandarts en fysiotherapeut.

Er zijn twee woongroepen, een van acht en een van zeven bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een vaste wastafel en (kleding)kast. De kamer kan naar eigen smaak worden ingericht, met vertrouwde spulletjes van thuis. Drie kamers zijn extra groot, deze kunnen ook bewoond worden door een echtpaar.

De woongroepen hebben elk een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Hier wordt gezellig samen gekookt en gegeten, tv gekeken en koffie gedronken. De thuissituatie zoals mensen gewend waren wordt hier zoveel mogelijk nagebootst. Familieleden van bewoners zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Zo houden we gezamenlijk het huishouden draaiende.

​​Activiteiten
Naast de huishoudelijke activiteiten bieden onze medewerkers en vrijwilligers de bewoners veel individuele aandacht en activiteiten. Onze vrijwilligers helpen bij de maaltijden en kunnen bijvoorbeeld samen met de bewoner een spelletje doen of naar buiten om een rondje te wandelen: net waar behoefte aan is.

Er is een elektronische braintrainer aanwezig voor geheugentraining in spelvorm. Ook de Beleef TV biedt interactief vermaak speciaal ontwikkeld voor mensen met geheugenproblemen.

Maaltijden
Er wordt elke dag op de woongroep gekookt met verse ingrediënten. Bewoners kunnen een handje helpen bij de bereidingen of met het doen van de afwas.

Klik hier voor de folder van Jonkerhof.

Vragen of contact?
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over Zorgcirkel Jonkerhof of onze overige dienstverlening? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 55 99 500 of mail naar klantenservice@zorgcirkel.nl

Zuideinde 77
1121 DD Landsmeer
 088 55 99 500
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Geestelijke verzorging
Overig:
Wonen met dementie
Landsmeer

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!