Dagbesteding_Eilandspolder_29 korter.jpg
Dagbesteding_Eilandspolder_28.jpg (1)
Dagbesteding_Eilandspolder_03.jpg
Dagbesteding_Eilandspolder_09.jpg
Dagbesteding_Eilandspolder_30.jpg (1)

Ontmoetingsplek Eilandspolder

Dagbesteding in Hotel De Rijper Eilanden

Ontmoetingsplek Eilandspolder bevindt zich in Hotel De Rijper Eilanden. Een mooie plek in De Rijp met prachtig uitzicht over de weilanden en het water. Hier kunnen bezoekers met geheugenproblemen (dementie / Alzheimer) onder begeleiding van deskundige medewerkers een zinvolle en plezierige invulling geven aan hun dag en meedoen met activiteiten.

Langer zelfstandig
Wij bieden ontspanning, gezelschap, hulp en uitdaging. Hiermee stimuleren wij de zelfstandigheid te behouden zodat men zolang als mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Wij hechten we groot belang aan contact maken met anderen en samen plezier maken. Daarmee hopen wij het gevoel van eenzaamheid te voorkomen. De activiteiten stemmen wij af op de interesses, mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

Prachtige locatie
In Hotel De Rijper Eilanden hebben we een mooie, lichte ruimte tot onze beschikking. Die is sfeervol en huiselijk ingericht, zodat bezoekers zich er direct thuis voelen. Deze locatie heeft mooie voorzieningen en is ruim opgezet met tal van mogelijkheden voor een fijne dag. Zo is het hoofdgebouw van het hotel een museum op zich, is er een natuurpad rondom het hotel, een bootverhuur en een prachtig dakterras om van het zonnetje te genieten.

De lunch bestaat uit een broodmaaltijd met zelf bereide soep waarbij de bezoekers enthousiast meehelpen. Kortom, een prachtige, landelijk gelegen locatie voor een fijne dag!

5 dagen in de week
Ontmoetingsplek Eilandspolder is te bezoeken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Er is dagelijks plek voor ongeveer 14 bezoekers.

Bereikbaarheid 
Komt u met eigen vervoer? 
Komt u met het openbaar vervoer?

Adres
Hotel De Rijper Eilanden
Zuiddijk 2A
1483 MA De Rijp
 06 152 80 514  
Faciliteiten:
Tuin
Terras
Logeerkamers
Behandelingen:
Dagbesteding
Overig:
Ontmoetingscentrum
Graft - De Rijp

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!

Deel deze pagina