11537896_429194660599217_3414639096925472545_o.jpg
Triton 04-07-2013 (31)a.jpg

Triton

Triton is een modern wooncomplex in Wheermolen West. Er zijn aanleunwoningen, u kunt er wonen met dementie en er zijn huurappartementen waar u zonder zorg woont. En dit alles vlakbij winkelcentrum Makado en het NS-station.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje.

​​Wij bieden thuiszorg en huishoudelijke hulp in de naastgelegen wooncomplexen en in de wijk. Belangrijk onderdeel van Triton is Wijkplein Where, waar De Zorgcirkel samenwerkt met Clup Welzijn en het Centrum voor jeugd en gezin. 

Zorg & Behandeling
Triton vormt samen met Juno en Pallas een compleet nieuwe wooncomplex in de wijk Wheermolen. In Triton bieden wij zorg in de aanleunwoningen en in de woongroepen voor mensen met dementie. Maar wij kunnen ook thuiszorg en huishoudelijke hulp​ leveren in de overige 55+ appartementen. 

Triton biedt de volgende behandelmogelijkheden: er is een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, er is een diëtiste, huisartsenzorg, psychologen, casemanagers en een wijkverpleegkundige.

Wonen & Huren
In de aanleunwoningen kunnen wij 24 uur per dag zorg leveren. Deze aanleunwoningen worden toegewezen door de gemeente Purmerend in overleg met ons Bemiddelingsbureau.

Wonen met dementie. In Triton zijn vier woongroepen van elke zes personen voor mensen met dementie. Het doel is om hen zo veel mogelijk hun vertrouwde levensstijl en kwaliteit van leven te laten behouden. Zij hebben elk een eigen appartement dat zij zoveel mogelijk naar eigen idee kunnen inrichten. Per woongroep is er een gemeenschappelijke huiskamer.

Wonen zonder zorg. De resterende appartementen zijn sociale huurwoningen. Daar woont u als u 55+ bent en nog geen zorg nodig heeft. Als er iets in uw situatie verandert, dan zijn wij dichtbij en kunnen wij u thuiszorg en huishoudelijke hulp leveren. U kunt gebruikmaken van onze diensten die u het leven een stukje gemakkelijker maken. Wij noemen dit: veilig wonen. Binnen een straal van 500 meter kunt u 24 uur per dag gebruik maken van ons alarmeringssysteem. U heeft daarvoor een analoge telefoonaansluiting van KPN nodig.

Voorzieningen
Triton heeft een receptie, seniorenrestaurant, coffee corner/café, een open en een besloten tuin en een terras. Daarnaast is er een opticien/audicien, artsenlaboratorium en er staat een biljart.

Onderdeel van Triton is het ontmoet​ingscentrum, bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. We bieden onder meer een dag sociëteit, informatieve bijeenkomsten, gespreksgroepen voor mantelzorgers en een spreekuur.

Met onze dagbesteding bieden wij mensen met geheugenproblemen een dagprogramma, afgestemd op hun voorkeur. Zij verblijven overdag in Triton en gaan ’s avonds weer gewoon naar huis. 

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Triton.

Triton 98
1443 BM Purmerend
 088 5599500
Faciliteiten:
Thuiszorg
Receptie
Seniorenrestaurant
Terras
Tuin
Audicien/Opticien
Rolstoel en rollator onderhoud
Behandelingen:
Ergotherapie
Fysiotherapie
Diëtetiek
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Geestelijke verzorging
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Wonen met dementie
Ontmoetingscentrum
Purmerend

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!