IMG_3610.JPG
IMG_3460.JPG
DSC_0051.JPG

Zorgcirkel Revalidatie Westerhout

Zorgcirkel Westerhout ligt in het centrum van Alkmaar, in het fraaie Emmakwartier. Vlak bij de bruisende binnenstad en winkels in de nabije omgeving. Toch ook rustig gelegen aan het water van de Van Houtenkade. De fraaie vijver, het gezellige terras bij mooi weer, het uitstekende restaurant en de ruime appartementen maken het een populaire plek om te wonen.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje.

Zorgcirkel revalideren & behandelen is gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en werken nauw samen met het Noordwest ziekenhuis Alkmaar. Wij bieden in Westerhout specialistische zorg in een comfortabele omgeving. Wij hebben speciale revalidatieprogramma’s voor na een heup- of knieoperatie of beroerte. Wij beschikken over moderne fitness- en oefenruimtes. U verblijft in een ruim en comfortabel eenpersoonsappartement of u maakt gebruik van onze dagbehandeling. 

Persoonsgericht
De wensen en gewoontes van onze cliënten staan centraal. Wij geven dit vorm door het bieden van persoonsgerichte zorg. Hierbij staat de mens en al zijn wensen en behoeftes centraal en niet in de eerste plaats de ziekte of aandoening. Om zo te kunnen werken, worden al onze medewerkers intensief geschoold en begeleid.

Voorzieningen
Westerhout heeft een eigen restaurant, 'De Refter'. Hier kunnen bewoners, bezoek, medewerkers en mense​n uit de wijk eten. Op ons Plein en Plaza vindt u café biljart ‘’t Hoekje’, een buurtsuper, kledingboetiek en schoonheidssalon. Verder een pedicure, kapper, terras, een open- en een besloten tuin, bibliotheek, tuin en er is een fitnessruimte. Bovendien draaien er tal van clubs en verenigingen voor onze bewoners. Op de 1e etage is de Kapel, die wij ook gebruiken voor sociaal-culturele activiteiten.

Gezondheidscentrum
In de lange zijde van het hoofdgebouw is een gezondheidscentrum met daarin een apotheek, huisartsenpraktijk en enkele fysiotherapeuten. Dit centrum is geen onderdeel van Westerhout.

Klik voor de folder Westerhout.

Zorgcirkel Revalidatie Westerhout
Van Houtenkade 3
1814 DE Alkmaar
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Pedicure
Kapper
Schoonheidssalon
Audicien/Opticien
Bibliotheek
Thuiszorg
Fitnessruimte
Rolstoel en rollator onderhoud
Seniorenrestaurant
Receptie
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtetiek
Geestelijke verzorging
Wond- en zwachtelpost
Overig:
Verzorgingshuis
Wonen met dementie
Dagbesteding
Dagbehandeling
Ontmoetingscentrum
Revalidatiecentrum
Alkmaar

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!