Zorg thuis

Behoefte aan zorg of ondersteuning in de thuissituatie? Ons team staat voor u klaar.
Ook voor tijdelijke zorg.

Binnen zorg thuis van De Zorgcirkel bieden wij de professionele zorg en ondersteuning die nodig is om prettiger en langer in de vertrouwde omgeving te blijven. 

Persoonsgerichte zorg
Binnen zorg thuis bieden we elke cliënt de zorg die bij hem of haar past en die de zelfstandigheid vergroot. Dit doen we door te kijken wat u wel en niet zelf kan met ondersteuning van ons en anderen om u heen. Zo kunt u zo lang en prettig mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en leven.

Onze zorg thuis bestaat uit:
1.  zorg en ondersteuning met gebruik van hulpmiddelen;
    (Bijvoorbeeld een steunkoushulp of een apparaat dat uw medicatie op het juiste moment uitgeeft)
2.  zorg en ondersteuning op afstand;
    (Denk aan beeldzorg via een seniorentablet)
3.  zorg en ondersteuning aan huis.
    (Een medewerker die bij u langskomt om u de juiste zorg te bieden)

Met dit complete en eigentijdse aanbod kunnen we voor iedereen de meest geschikte combinaties maken van zorg aan die bij hem of haar past. 

Lees meer over het gebruik van hulpmiddelen en zorg op afstand.


Uitgebreid aanbod

Binnen zorg thuis bieden wij o.a. dagelijkse zorg, zoals aankleden, douchen, steunkousen aan- en uittrekken, het geven van medicatie (ook via injectie), wondverzorging, zwachtelen en stomazorg, advies bij gebruik van hulpmiddelen, medicatie en lichamelijke verzorging, ergotherapie om dagelijkse handelingen makkelijker te maken, personenalarmering en hulp in de huishouding.

Terminale zorg is ook mogelijk, evenals tijdelijke zorg na bijvoorbeeld een operatie.

Meer hulp nodig?

Is er volledige zorg aan huis nodig? Laat u dan informeren over ons Volledig Pakket Thuis (VPT). Daarmee combineren we persoonlijke zorg, sociale ondersteuning en hulp in de huishouding.

Contact

Meer weten over zorg en ondersteuning in huis? Neem contact met ons op via 088 – 55 99 500 of stuur een mail naar: klantenservice@zorgcirkel.com

Aanvullende informatie

Klik hier voor de folder thuiszorg.
Klik hier voor meer informatie voor cliënten over WLZ in een thuissituatie.

Particuliere zorg thuis

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een indicatie of wanneer u een uitbreiding op uw bestaande pakket wenst dan kunt u gebruik maken van onze particuliere zorg thuis. In een persoonlijk gesprek met de wijkverpleegkundige bespreekt u uw wensen op het gebied van zorg, ondersteuning en preventie.

Aanmelden?

Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorgmogelijkheden of aanmelden? Onze collega’s staan u graag te woord via 088 – 55 99 500 of stuur een mail naar: klantenservice@zorgcirkel.com. (Bereikbaar van: ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur.)

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!