Zorg thuis

Wanneer mensen kwetsbaarder worden is de eigen vertrouwde omgeving vaak een belangrijke houvast. Het is immers prettig bekenden in de buurt te hebben en routines te behouden.

De Zorgcirkel levert verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie als hier behoefte aan is. Onze wijkverpleegkundigen werken samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, casemanagers (dementie) en uw sociale netwerk. Bij de zorg betrekken we zoveel als mogelijk mensen uit uw sociale omgeving. Wij noemen dat reisgezelschap.

Vast aanspreekpunt
De wijkverpleegkundige is uw aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u met uw vragen terecht. Hij of zij coördineert de zorg en staat u ook bij voor begeleiding en advies over wonen, welzijn, services, behandeling en preventie.

Terminale thuiszorg
De meeste mensen sterven bij voorkeur thuis. Vaak is hier extra zorg voor nodig. Wij kunnen deze zorg bieden. Onze wijkverpleegkundigen zijn flexibel en afhankelijk van de situatie zeven dagen per week beschikbaar.

Wilt u meer weten over onze thuiszorgmogelijkheden? De collega’s van het klantcontactcentrum staan u graag te woord via 088 – 55 99 500 of stuur een mail naar: services@zorgcirkel.com. Ontvangt u zorg thuis, dan krijgt u de gratis Zorgcirkel Cirkelpas.

Klik hier voor de folder thuiszorg.

Particuliere zorg thuis

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een indicatie of wanneer u een uitbreiding op uw bestaande pakket wenst dan kunt u gebruik maken van onze particuliere zorg thuis. In een persoonlijk gesprek met de wijkverpleegkundige bespreekt u uw wensen op het gebied van zorg, ondersteuning en preventie.

Aanmelden?

Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorgmogelijkheden of aanmelden? De collega’s van afdeling Zorgcirkel Services staan u graag te woord via 088 – 55 99 500 of stuur een mail naar: services@zorgcirkel.com

Bereikbaar van: ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur.

Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..