Eerst aanmelden

Om het cliëntportaal Caren te gebruiken, dient u eerst een account aan te maken. Tijdens het aanmaken van uw account kunt u ook gelijk de activatiecode invoeren die u van De Zorgcirkel heeft ontvangen. Met die activatiecode krijgt u toegang tot uw zorgdossier en kunt u berichtjes naar onze medewerkers sturen.

Klik op de knop 'Registreren'. U wordt dan doorgeleid naar de website van Caren. Daar kunt u een eigen account aanmaken. 
Houd uw activatiecode bij de hand, dan kunt u die gelijk koppelen. Heeft u nog geen activatiecode? Vraag deze dan op bij onze zorgmedewerkers. 

Let op: wanneer u geen activatiecode invult, kunt u alsnog een Caren-account aanmaken en gebruik maken van het cliëntportaal. U kunt dan via Caren uw familie en vrienden toevoegen en berichten sturen. Het inzien van uw zorgdossier en contact met de zorg opnemen is dan niet mogelijk. Dat kan alleen wanneer u uw activatiecode koppelt aan uw account. (Het koppelen kan ook later of aan een reeds bestaand account.)

 

Meer uitleg nodig? Klik hier

Heeft u al een Caren-account?

Dan kunt u die gebruiken om uw zorgdossier in te zien. Via de activatiecode kunt u uw zorgdossier koppelen aan uw bestaande account. Ook als u al een keer een activatiecode van een andere zorgorganisatie aan uw account heeft gekoppeld, kunt u dit doen. U kunt namelijk meerdere gegevens via één account inzien. Gebruik dan de button 'Direct inloggen' . U gaat dan naar de Caren-website. Daar kunt u inloggen op uw huidige Caren-account. 

Direct inloggen
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!