De Amandelbloesem

De Amandelbloesem is eigendom van woningcorporatie WormerWonen en ligt centraal in Wormerveer. Het Marktplein met diverse winkels is op ongeveer 10 minuten loopafstand. Vlakbij is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en een bushalte.

WormerWonen in Wormerveer realiseert, door renovatie van de woontoren bij De Amandelbloesem, 35 zelfstandige tweekamerwoningen met een balkon of tuin. De woningen bestaan ​​uit een woonkamer / keuken, slaapkamer, badkamer met douche en toilet, inpandige berging en een hal. Op de begane grond is een reeks fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin. Op de begane grond van De Amandelbloesem is een aantal éénkamerwoningen te huur. Deze bestaan ​​uit een woon- / slaapkamer met keuken (met inductie kookplaat), een badkamer met douche en toilet en een tuintje.

WormerWonen en De Zorgcirkel zijn in het project De Amandelbloesem samenwerkingspartners. Dit houdt in dat De Zorgcirkel voor WormerWonen de verhuurbemiddeling verzorgd. Heeft u interesse in een woning in de Amandelbloesem dan kunt u zich vanaf vandaag melden bij de bemiddelingsbureau verhuur van De Zorgcirkel.

De Amandelbloesem is vooral bedoeld voor senioren met een zorgindicatie maar ook senioren die nog geen zorgindicatie moeten komen.

Wanneer u zelfstandig woont, kunt u gebruik maken van faciliteiten van de locatie en daarnaast van het dienstenaanbod van De Zorgcirkel . Ga naar deze pagina  voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Meer informatie?
In de folder ' Huren bij De Amandelbloesem ' vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. Beide zijn hier te downloaden. Op het inschrijfformulier staat vermeld op welke manier u dit kunt inleveren.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze consulent verhuur via T 088 55 99 500.

Klik voor de folder Huren bij De Amandelbloesem .
Klik om naar het inschrijfformulier te gaan.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Vinkenstraat 2
1521XM Wormerveer
 088 5599500
Faciliteiten:
Logeren bij De Zorgcirkel
Thuiszorg
Tuin
Biljart
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Wormerveer
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Hoe kunnen wij jou bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..