De Amandelbloesem

De Amandelbloesem is eigendom van woningcorporatie WormerWonen en ligt centraal in Wormerveer. Het Marktplein met diverse winkels is op ongeveer 10 minuten loopafstand. Vlakbij is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en een bushalte.

De Amandelbloesem was tot 2015 een verzorgingstehuis. Na de sluiting heeft WormerWonen dit complex van collega-corporatie ZVH overgenomen en is begonnen met een grootscheepse renovatie. De woontoren op de hoek met de Lijsterstraat is omgebouwd tot een modern woongebouw met 35 zelfstandige sociale huur-appartementen. Daarnaast bieden de vleugels van het gebouw ruimte aan appartementen verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. 

Bouw gestart 2de toren Amandelbloesem, 44 extra woningen
Voor de bouwvak was het bouwterrein er klaar voor. In augustus is bouwbedrijf Ooijevaar van start gegaan met de heiwerkzaamheden. De palen zijn middels een trilling arm in de grond gezet. Het bouwbord met daarop een artist impression van de nieuwe woontoren is nu ook geplaatst en is 14 september onthuld door de wijkmanager van de gemeente Zaanstad, Monica Briefjes. Iedere voorbijganger kan nu zien hoe de nieuwe seniorenwoningen in Wormerveer er uit gaan zien.

Bekijk nu de voortgang van de bouw van de 2de toren
Naar verwachting worden de nieuwe woningen in 2022 opgeleverd, maar je kunt nu al een kijkje nemen voor de laatste ontwikkelingen op de website van WormerWonen: Ontwikkeling bouw 2de toren.

WormerWonen en De Zorgcirkel zijn in het project De Amandelbloesem samenwerkingspartners. Dit houdt in dat De Zorgcirkel voor WormerWonen de verhuurbemiddeling verzorgd. Heeft u interesse in een woning in de Amandelbloesem dan kunt u zich vanaf vandaag melden bij de bemiddelingsbureau verhuur van De Zorgcirkel.

De Amandelbloesem is vooral bedoeld voor senioren met een zorgindicatie maar ook senioren die nog geen zorgindicatie moeten komen.

Wanneer u zelfstandig woont, kunt u gebruik maken van faciliteiten van de locatie en daarnaast van het dienstenaanbod van De Zorgcirkel. Ga naar deze pagina voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Meer informatie?
In de folder 'Huren bij De Amandelbloesem' vindt u meer informatie en een inschrijfformulier Amandelbloesem. Beide zijn hier te downloaden. Op het inschrijfformulier staat vermeld op welke manier u dit kunt inleveren.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze consulent verhuur via T 088 55 99 500.

Klik voor de folder Huren bij De Amandelbloesem.
Klik om naar het inschrijfformulier Amandelbloesem te gaan (Alleen geïnteresseerden met een indicatie voor wijkverpleging of een wlz-indicatie kunnen zich nog inschrijven!).

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Vinkenstraat 2
1521XM Wormerveer
 088 5599500
Faciliteiten:
Logeren bij De Zorgcirkel
Thuiszorg
Tuin
Biljart
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Wormerveer
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!