Amandelbloesem (7).JPG

De Amandelbloesem

De Amandelbloesem is eigendom van woningcorporatie WormerWonen en ligt centraal in Wormerveer. Het Marktplein met diverse winkels is op ongeveer 10 minuten loopafstand. Vlakbij is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en een bushalte.

WormerWonen in Wormerveer realiseert, door renovatie van de woontoren bij De Amandelbloesem, 35 zelfstandige tweekamerwoningen met een balkon of tuin. De woningen bestaan uit een woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer met douche en toilet, inpandige berging en een hal. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin.

Op de begane grond van De Amandelbloesem is een aantal éénkamerwoningen te huur. Deze bestaan uit een woon-/slaapkamer met keuken (met inductie kookplaat), een badkamer met douche en toilet en een tuintje.

WormerWonen en De Zorgcirkel zijn in het project De Amandelbloesem samenwerkingspartners. Dit houdt in dat De Zorgcirkel voor WormerWonen de verhuurbemiddeling verzorgd. Heeft u interesse in een woning in de Amandelbloesem dan kunt u zich vanaf vandaag melden bij het bemiddelingsbureau verhuur van De Zorgcirkel.

De Amandelbloesem is vooral bedoeld voor senioren met een zorgindicatie maar ook senioren die nog geen zorgindicatie hebben komen in aanmerking.

Meer informatie?
In de folder 'Huren bij De Amandelbloesem' vindt u meer informatie en een inschrijfformulier. Beide zijn hier te downloaden. Op het inschrijfformulier staat vermeld op welke manier u dit kunt inleveren.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze consulent verhuur via T 088 55 99 500.

Klik voor de folder De Amandelbloesem.
Klik ​om naar het inschrijfformulier te gaan.

Personenalarmering
Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is personenalarmering een goede oplossing voor u. U kunt overal in uw appartement alarmeren met naar keuze een hals- of polszender. Met één druk op de knop staat u rechtstreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie. Klik voor meer informatie over personenalarmering.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Vinkenstraat 2
1521XM Wormerveer
088 5599500
Faciliteiten:
Logeren bij De Zorgcirkel
Thuiszorg
Tuin
Biljart
Behandelingen:
Overig:
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?