De Keern

​Verpleeghuis De Keern ligt aan het Marktplein, midden in Landsmeer, met winkels en de wekelijkse markt dichtbij. Hierdoor blijven bewoners makkelijk in contact met het dorp. De Keern heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer en is van oudsher een plek waar inwoners van Landsmeer zich thuis voelen.

Thuisgevoel
De Keern is een ​verpleeghuis voor zorg en wonen voor mensen met somatische en geheugenproblematiek, waar iedere bewoner een eigen appartement heeft. In gezellige huiskamers ontmoeten bewoners elkaar. Ook wordt er gegeten en worden er activiteiten georganiseerd. Bewoners en familie richten de appartementen naar eigen smaak en voorkeur in.

​​Zorg & wonen
Alle appartementen in verpleeghuis De Keern hebben een douche, toilet, kitchenette, radio-, televisie, computer- en telefoonaansluiting en een alarmeringsysteem. Ook is er een aparte afdeling voor bewoners met een indicatie voor een Bijzondere Opname voor Psychogeriatrische Zorg (BOPZ). Bij De Keern werken verschillende specialisten, zoals een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist.

Ontmoetingsplaats De Keern
Aan het Marktplein vindt u ook de Ontmoetingsplaats De Keern. Een uitnodigende plaats voor eten, drinken, ontmoeting en activiteiten. Iedereen is hier welkom.

Services en Zorg Thuis
Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van het uitgebreide service aanbod van Zorgcirkel Services en thuiszorg. Het kantoor van Zorgcirkel Thuiszorg vindt u op de begane grond, aan het Marktplein.

​Huren bij De Zorgcirkel
De Zorgcirkel verhuurt 18 woningen bij locatie De Keern aan huurders met een zorgvraag. 

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

De entree van De Keern bevindt zich aan het Marktplein (voorheen aan de Burgemeester Postweg)
Burgemeester Postweg 9
1121 JA Landsmeer
 088 5599500
Faciliteiten:
Receptie
Tuin
Terras
Kapper
Pedicure
Rolstoel en rollator onderhoud
Logeerkamers
Bibliotheek
Thuiszorg
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Psycholoog
Overig:
Wonen met dementie
Verzorgingshuis
Dagbehandeling
Dagbesteding
Zorgwoning bij locatie
Landsmeer
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij u bereiken?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..