3729769.JPG
BX126_78CD_9.JPG

De Keern

​Verzorgingshuis De Keern ligt midden in Landsmeer met winkels en de wekelijkse markt op loopafstand. Hierdoor blijft het contact met het dorp behouden.
De Keern heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer en is van oudsher een plek waar senioren van Landsmeer zich thuis voelen.

​​Vanuit De Keern leveren wij ook thuiszorg. Voor informatie over thuiszorg vanuit De Keern kunt u contact opnemen met De Keern.

Zorg & Behandeling
De Keern is een ​verzorgingshuis.
In De Keern zijn casemanagers en een wijkverpleegkundige aanwezig. En op afroep zijn de volgende behandelingen beschikbaar: specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiste en huisartsenzorg.

Wonen & Huren
Als u in locatie De Keern woont, hoeft u in principe niet meer te verhuizen als u in de toekomst meer zorg nodig heeft. 
Alle appartementen hebben een radio-, televisie, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven en leveranciers. U heeft een eigen doucheruimte en toilet en een kitchenette met een keukenblok. In verband met uw veiligheid zijn alle appartementen uitgerust met een alarmeringssysteem, waar u in geval van nood gebruik van kunt maken.

​Huurwoningen met zorg op maat
De Zorgcirkel verhuurt 18 woningen bij locatie De Keern aan huurders met een zorgvraag. 

De netto huurprijs ligt boven de liberalisatiegrens van € 710,68. Om voor een appartement in aanmerking te komen, dient uw maandinkomen gelijk of hoger te zijn dan vier maal de bruto huurprijs. Bij een lager inkomen dient er sprake te zijn van voldoende vrij beschikbaar vermogen. Mensen met een zorgindicatie zullen voorrang krijgen bij de toewijzing van de woningen.

Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 55 99 777. 

Kortdurend verblijf
U kunt gebruik maken van het zogenaamd "kortd​ure​nd verblijf". Hier kunt u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog wat aansterken. Maar het is ook een oplossing als uw mantelzorg tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie.

​Voorzieningen
In De Keern is een seniorenrestaurant, terras, tuin, kapper, pedicure, audicien/opticien, bibliotheek, biljart, rolstoel- en rollatoronderhoud, er zijn logeerkamers beschikbaar. Naast de gemeenschappelijke recreatiezaal, heeft De Keern een huiskamer voor groepsactiviteiten voor mensen met geheugenverlies. Op de eerste etage is een ruimte voor sport en fysiotherapie.

Personenalarmering
Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is personenalarmering een goede oplossing voor u. U kunt overal in uw appartement alarmeren met naar keuze een hals- of polszender. Met één druk op de knop staat u rechtstreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie. Klik voor meer informatie over personenalarmering.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Burgemeester Postweg 9
1121 JA Landsmeer
088 5597900
Faciliteiten:
Seniorenrestaurant
Receptie
Tuin
Terras
Kapper
Pedicure
Rolstoel en rollator onderhoud
Logeerkamers
Biljart
Bibliotheek
Thuiszorg
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Overig:
Wonen met dementie
Verzorgingshuis
Kort durende opname
Dagbehandeling
Dagbesteding
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?