De Zoete Inval_Exterieur_06.jpg

Huren bij De Nieuwe Keern

Een plek waar u zich thuis voelt

Wonen in de dorpskern van Landsmeer? Dat kan in De Nieuwe Keern. Deze zelfstandige appartementen liggen direct achter Zorgcirkel De Keern. Met zorg nabij en winkels en de wekelijkse markt direct voor de deur.

De Nieuwe Keern bestaat uit 18 huurappartementen en ligt direct aan het Marktplein in Landsmeer. Hier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft; nu en in de toekomst.

De appartementen

De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede etage en zijn bereikbaar via een lift en een trappenhuis.  Alle appartementen zijn voorzien van een balkon. Er zijn twee- en driekamerappartementen, variërend in oppervlakte van 64 m2 tot 73 m2. Alle woningen zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, keuken met inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. De driekamerappartementen beschikken over een extra toilet. Elk appartement heeft een wasmachineaansluiting in de berging. Daarnaast beschikken alle appartementen over een externe berging op de begane grond van circa 5m2 met een stroompunt voor bijvoorbeeld een elektrische fiets of scootmobiel.

Bekijk hier de plattegronden van alle appartementen (in pdf):

Zorg & ondersteuning

In De Nieuwe Keern woont u zelfstandig en bieden wij de benodigde zorg en ondersteuning in de vorm van thuiszorg en/of hulp in de huishouding. Maakt u gebruik van onze thuiszorg, dan kunt personenalarmering afnemen. Daarnaast bieden we dagbesteding aan in De Zoete Inval. 

Huurprijs & kosten

Enkele appartementen vallen binnen de grens van de huurtoeslag. De overige zijn vrije sector appartementen. Klik op de button voor de actuele huurprijzen. 

Naast de huur betaalt u de gemeentelijke belastingen en heffingen van het Hoogheemraadschap. Bezoek de website van de gemeente Landsmeer voor meer informatie. Neem contact op met de verhuurconsulent van het Bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel voor meer informatie over toewijzing, huurprijs, servicekosten en dienstverlening via T 088 55 99 777 of mail naar  consulent.verhuur@zorgcirkel.nl.

De actuele huurprijzen
De Keern Exterieur 01
Toewijzing

De appartementen zijn met name geschikt voor senioren (55 jaar en ouder) met een zorgvraag. De toewijzing gaat op volgorde van urgentie en op leeftijd (ouder eerst). Ook wordt rekening gehouden met het creëren van een mix van hoge en lage(re) zorgbehoeften.

Voorrang

U kunt voorrang krijgen als u beschikt over een indicatie voor huishoudelijke zorg (afgegeven via het Wmo-loket van de gemeente), wijkverpleging (via de wijkverpleegkundige van De Zorgcirkel) of Wet Langdurige Zorg. Deze laatste indicatie kunt u aanvragen via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), via 088 789 1000 of www.ciz.nl. Ook krijgen inwoners van Landsmeer voorrang.

Interesse & inschrijven

Heeft u vragen? Neem contact op met de verhuurconsulent van het Bemiddelingsbureau van De Zorgcirkel. Wilt u zich inschrijven voor een woning in De Nieuwe Keern? Schrijft u zich dan in via het inschrijfformulier voor een seniorenwoning.

Inschrijven seniorenwoning Download de brochure

Informatie

Meer informatie over woon- en zorgmogelijkheden, servicemogelijkheden en kosten in en vanuit De Keern krijgt u bij Zorgcirkel Klantenservice via T 088 55 99 500. 

De Nieuwe Keern

Burgemeester Postweg 9
1121 JA Landsmeer

Zorgcirkel bemiddelingsbureau verhuur

T 088 55 99 777
consulent.verhuur@zorgcirkel.nl

De Nieuwe Keern Huren2

Faciliteiten

Op de begane grond zijn aanwezig:

  • Thuiszorgkantoor van De Zorgcirkel
  • Gemeentelijk zorgloket
  • Middelpunt
  • Consultatiebureau
  • Huisartsenpraktijk

In De Zoete Inval:

  • dagbesteding
  • wekelijkse koffieochtend
  • Resto Van Harte: bewoners en omwonenden kunnen hier wekelijks aanschuiven om gezellig met elkaar te dineren.
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!