Molentocht

Hier wonen mensen die intensieve zorg nodig hebben en mensen met dementie (verpleeghuis). Naast en direct verbonden met de locatie ligt woonzorgcentrum Buitenwijk. Hier woont u zelfstandig met zorg. Naast een apotheek is er een huisartsen- en fysiotherapiepraktijk.

​Molentocht ligt centraal in de met veel groen omgeven wijk Purmer-Zuid, met winkelcentrum Meerland in de buurt. Om de hoek is een fraai aangelegd park met een grote vijver. Molentocht zelf heeft een aantal omsloten tuinen en twee fraaie binnentuinen. Vanuit Molentocht bieden wij thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Zorg & Behandeling
In Molentocht woont u als u intensieve en gespecialiseerde zorg & behandeling nodig heeft. U heeft een eigen kamer. Er zijn bovendien kamers met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie voor groepswonen, maar dan wel kleinschalig georganiseerd. Er is een ontmoetingscentrum en er wordt​ dagbesteding georganiseerd. Als u lichamelijke problemen heeft, woont u op de begane grond. Mensen met dementie wonen op de eerste etage. Op de psychogeriatrische ​afdeling is één logeerkamer.

Wonen & Huren
In de comfortabele appartementen van h​et naastgelegen Buitenwijk kunt u geheel zelfstandig wonen met onze thuiszorg en huishoudelijke hulp en tevens -tegen vergoeding- gebruik maken van onze diensten. Ook als u in de toekomst meer zorg nodig heeft, kunt u in de meeste gevallen gewoon in uw appartement blijven wonen. Het huren van een zorgappartement verloopt via woningcorporatie Intermaris en de gemeente Purmerend

Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en daarnaast van het uitgebreide diensten aanbod van Zorgcirkel. Ga naar deze pagina voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Voorzieningen
Molentocht heeft een restaurant, een coffee corner, terras en twee tuinen waaronder een beweegtuin. Verder is er een kapper, audicien, artsenlaboratorium, biljart, activiteiten, geestelijke verzorging en een fitnessruimte.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Molentocht.
Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Persijnlaan 99
1447 EG Purmerend
 088 5599500
Faciliteiten:
Biljart
Fitnessruimte
Kapper
Tuin
Terras
Seniorenrestaurant
Logeerkamers
Rolstoel en rollator onderhoud
Audicien/Opticien
Receptie
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Fysiotherapie
Diëtiste
Ergotherapie
Logopedie
Geestelijke verzorging
Overig:
Revalidatiecentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Ontmoetingscentrum
Dagbesteding
Wonen met dementie
Kort durende opname
Purmerend
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..