Molentocht

Hier wonen mensen die intensieve zorg nodig hebben en mensen met dementie ( verpleeghuis ). Naast en direct verbonden met de locatie ligt woonzorgcentrum Buitenwijk. Hier woont u zelfstandig met zorg. Naast een apotheek is er een huisartsen- en fysiotherapiepraktijk.  

Sfeer proeven? Bekijk de locatievideo!

​Molentocht
ligt centraal in de met veel groene wijk Purmer-Zuid, met winkelcentrum Meerland in de buurt. Om de hoek is een fraai aangelegd park met een grote vijver. Molentocht zelf heeft een aantal omsloten tuinen en twee fraaie binnentuinen. Vanuit Molentocht bieden wij thuiszorg en huishoudelijke hulp .   

Zorg & Behandeling
In Molentocht woont u als u uitgebreide en gespecialiseerde zorg & behandeling nodig heeft. U heeft een eigen kamer. Er zijn korte kamers met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie v oor groepswonen, maar dan wel kleinschalig georganiseerd. Er is een  ontmoetingscentrum en er wordt​ dagbesteding georganiseerd. Als u lichamelijke problemen heeft, woont u op de begane grond. Mensen met dementie wonen op de eerste verdieping. Op de psychogeriatrische ​afdeling is één logeerkamer.

Roze Loper Keurmerk

Molentocht erkende Roze Loper locatie . Dit houdt in dat we ons bewust sterk maken voor tolerantie, respect en openheid. Want iedereen heeft het recht zich zelf te kunnen zijn. Binnen de zorg ouderen is steeds meer aandacht voor de sociale acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, transgenders en interseksuelen (LHBTI's). Met het Roze Loper Keurmerk laten we zien dat we actief leren, praten en accepteren van diversiteit. Komt u in Molentocht wonen, dan willen wij dat u zich welkom voelt om wie u bent, geaardheid, afkomst en/of geloof. Want dit is dan uw thuis, uw nieuwe woon- en leefomgeving waar u zich veilig en geaccepteerd kunt voelen om wie u bent. 

Wonen & Huren In de comfortabele appartementen van  h
​et naastgelegen Buitenwijk kunt u geheel zelfstandig wonen met onze  t huiszorg  en huishoudelijke hulp  en tevens -tegen vergoeding- gebruik maken van onze diensten. Ook als u in de toekomst meer zorg nodig heeft, kunt u in de meeste gevallen gewoon in uw appartement blijven wonen. Het huren van een zorgappartement verloopt via woningcorporatie Intermaris en Woonmatch Waterland  

Wanneer u zelfstandig woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en het uitgebreide aanbod van Zorgcirkel . Ga naar deze pagina  voor een compleet overzicht van onze producten en diensten.

Voorzieningen
Molentocht heeft een restaurant, een koffiecorner, terras en twee tuinen waaronder een beweegtuin. Verder is er een kapper, audicien, artsenlaboratorium, biljart, activiteiten, geestelijke verzorging en een gezondheid.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Molentocht.
Klik voor plaatsingsmogelijkheden .

Persijnlaan 99
1447 EG Purmerend
 088 5599500
Faciliteiten:
Biljart
Fitnessruimte
Kapper
Tuin
Terras
Seniorenrestaurant
Logeerkamers
Rolstoel en rollator onderhoud
Audicien/Opticien
Receptie
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Fysiotherapie
Diëtiste
Ergotherapie
Logopedie
Geestelijke verzorging
Overig:
Revalidatiecentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Ontmoetingscentrum
Dagbesteding
Wonen met dementie
Kort durende opname
Purmerend
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!