Novawhere 02-03-2015 (6).JPG
IMG_8975.JPG
Nova 20-07-2015 (12).JPG

Novawhere

​​Novawhere is een modern geouitilleerde locatie, waar wij verschillende vormen van zorg bieden: van intensieve, specialistische verpleeghuiszorg tot revalidatie. Er is ook plaats voor mensen met dementie.

​Het sfeervolle Grand Café is een van de paradepaardjes van de locatie​​, die verder plaats biedt aan een restaurant, een winkel en een fraaie tuin. Op 150 meter is een bushalte en het NS-station Purmerend-Overwhere staat in de buurt. Een winkelcentrum is om de hoek gevestigd.

Zorg & Behandeling
Novawhere is een verpleeghuis met gespecialiseerde zorg & behandeling, dementie, Geriatrische Revalidatiezorg, herstel- of respijtzorg, Transitorium, een zorgafdeling in het Waterlandziekenhuis, een Hospice, ontmoetingscentrum, dagbehandeling en dagactiviteiten. Er zijn behandelingen mogelijk door o.a. een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist​. Kortom, een zeer uitgebreid spectrum.

Revalidatie
Als u na een ziekenhuisopname nog meer therapie nodig heeft, kunt u hiervoor ook terecht in Novawhere. Wij bieden er specialistische behandeling, bijvoorbeeld na een beroerte of na een heup- of knieoperatie. Onze revalidatieafdeling bevindt zich op de derde etage.

De Kade
De Kade is een observatie afdeling voor mensen met psychogeriatrische problemen, zoals dementie of het vermoeden daarvan. Na een verblijf van 16 weken gaan zij ofwel terug naar hun woonomgeving met een passend advies of behandelplan of naar een nieuwe woonplek.

Transitorium
Het transito​rium is een afdeling van Novawhere in het Waterlandziekenhuis. Hier bieden wij u na een verblijf in het ziekenhuis behandeling en zorg en start u gelijk met revalideren. U verblijft in een huiselijke omgeving en heeft een eigen kamer.

Hospice
In Hospice D​e Where verblijven mensen in hun laatste levensfase als het thuis niet meer gaat. Wij bieden er een huiselijke sfeer, waarbij warmte, vriendelijkheid en respect hand in hand gaan met professionele zorg.

​Dagbesteding
U woont thuis, maar verblijft overdag in Novawhere. U neemt bijvoorbeeld deel aan dagrevalidatie, omdat u (nog) therapie nodig heeft.
Als u moeite heeft de dag thuis zinvol door te brengen, lichamelijke problemen heeft of u wacht op een plaats in een verzorgingshuis, kunt u deel nemen aan onze dagbesteding.

Voorzieningen
Novawhere heeft een seniorenrestaurant, Grand Café, terras, twee tuinen (waarvan een besloten), beweegtuin, ​winkeltje, kapper, pedicure, schoonheidssalon en een audicien. Daarnaast een artsenlaboratorium, huisartsenpost, bibliotheek, biljart en een fitnessruimte.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Klik voor de folder Novawhere.
Klik voor plaatsingsmogelijkheden.

Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1
1444 HT Purmerend
088 5594300
Faciliteiten:
Besloten tuin (PG)
Bibliotheek
Schoonheidssalon
Fitnessruimte
Thuiszorg
Logeren bij De Zorgcirkel
Biljart
Audicien/Opticien
Receptie
Logeerkamers
Rolstoel en rollator onderhoud
Huisartsenpost
Pedicure
Kapper
Tuin
Seniorenrestaurant
Terras
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Ergotherapie
Diëtiste
Wondverpleegkundige
Overig:
Zorgwoning in locatie
Transitorium
Wonen met dementie
Dagbesteding
Dagbehandeling
Ontmoetingscentrum
Kort durende opname
Revalidatiecentrum
Verzorgingshuis
Zorgwoning bij locatie
Hospice
Heeft u een vraag?

Hoe kunnen we u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?