LEERunit: voor en door studenten

Ben jij een talentvolle student en wil je het beste uit jezelf halen?
Meld je aan voor de LEERunit!

De LEERunit is een gedeelte van een zorgafdeling binnen Zorgcirkel Westerhout in Alkmaar die gerund wordt door studenten, onder begeleiding van coaches. Hier doe je volop praktijkervaring op en krijg je veel verantwoordelijkheid. Met je medestudenten vorm je een team en leer je vertrouwen op jezelf en omgaan met verschillende mensen, culturen en ziektebeelden. Groei uit tot een echte zorgprofessional: loop stage in de LEERunit!

Ultieme stage-ervaring

De LEERunit is een ultieme stage-ervaring binnen de opleiding voor verzorgende IG en verpleegkundige. Hier werken leerlingen samen om 9 cliënten met somatische en psychosociale aandoeningen de juiste ondersteuning te bieden. Met hulp van klinische lessen en onder begeleiding van coaches.

Ben jij:
  • Leergierig & ambitieus
  • Sociaal & flexibel
  • Gemotiveerd & gedisciplineerd
Meld je dan aan voor de LEERunit!

Aanvullende informatie

De LEERunit is een stagemogelijkheid binnen Zorgcirkel Westerhout, specialist in ouderenzorg. Stagelopen op de LEERunit is mogelijk voor BOL- en BBL-studenten VIG en Verpleegkundige (alle leerjaren). Tijdens je opleiding kun je éénmaal stagelopen op de LEERunit. Deze stage duurt minimaal 20 weken. Daarna stroom je door naar een andere afdeling binnen Zorgcirkel Westerhout, zodat je zeer brede ervaring opdoet in de ouderenzorg. De LEERunit valt binnen de stage-urenbelasting van je opleiding en hiervoor ontvang je dezelfde vergoeding als bij andere stages. Wel zijn hier meer groei- en ontwikkelmogelijkheden. Vanuit Zorgcirkel Westerhout raden we je dan ook zeker aan een stageperiode mee te draaien op de LEERunit. Meld je aan!

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag. Stuur ze naar onze praktijkopleider Corine van Dam via c.vandam@zorgcirkel.com of bel 06 – 50 08 12 20.
Tot ziens!

De LEERunit bevindt zich in:

Zorgcirkel Westerhout 
Van Houtenkade 3
1814 DE Alkmaar

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij jou helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij jou bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply..