Afkortingen in de zorg

HBO-duaal Verpleegkundige Thuiszorg: Toekomstgericht leren en werken

19 april 2019

Ouderen blijven steeds langer thuis blijven wonen. Hierdoor stijgt ook de vraag naar hoogopgeleide verpleegkundigen in de thuiszorg. Samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en 5 ouderenzorgaanbieders hebben wij de HBO-opleiding Verpleegkundige Thuiszorg duaal opgezet. Een gespecialiseerde opleiding met toekomst, zonder kosten voor de student!

Direct de wijk in

Binnen de opleiding Verpleegkundige Thuiszorg worden studenten in 4 jaar tijd klaargestoomd tot volleerd wijkverpleegkundigen met erkend HBO-V-diploma, niveau 6. Je leert en ervaart om te kijken naar de behoeften van ouderen en daarop in te spelen. Zodat zij het leven ten volle kunnen blijven leven. De praktijkervaring doet men direct op in de wijk en de theorie wordt gegeven op de HvA.

Geen kosten!

Tijdens de duaal-opleiding ontvangen de studenten direct salaris voor hun werk bij De Zorgcirkel. Ook betalen wij de studiekosten. Een geweldige kans voor mensen die een opleiding willen starten of juist een carrièreswitch willen maken.

Slechts enkele plekken

De opleiding start in september 2019. Studenten kunnen zich tot 15 juni a.s. aanmelden. Daarna vindt de selectie plaatst, want er zijn slechts enkele plekken beschikbaar binnen De Zorgcirkel.

Meer informatie? Kijk op: HBO-duaal Verpleegkundige Thuiszorg: Toekomstgericht leren en werken.