Herinneringen ophalen in de Huiskamer van Toen

23 juni 2023

Even terug naar toen? Op woensdag 28 en donderdag 29 juni kan dat in Zorgcirkel Saenden in Zaandam. In het restaurant staat dan de ‘Huiskamer van Toen’. Een audiovisuele ervaring, speciaal gericht op ouderen, die hen terugbrengt naar mooie momenten uit het verleden.

Een ‘box’ is ingericht met meubels uit de jaren ’50 en ’60. In deze ‘huiskamer van toen’ maakt men een tijdreis van de jaren ’80 terug naar de jaren ’50. Het interieur beweegt, foto’s van vroeger komen tot leven en tv-fragmenten en muziek wisselen zich af. De gehele beleving duurt circa 10 minuten.

Workshop herinneringen bewaren

Daarnaast worden er nog workshops georganiseerd over het opzoeken, maken en bewaren van herinneringen met uitleg hoe je foto’s en video’s kunt opslaan op je mobiele telefoon of tablet. Deze vinden plaats van 10.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan op bij de receptie van Saenden via 088 – 55 91 401.

Huiskamer Van Toen
Welkom

(Buurt)bewoners, familie, vrijwilligers en bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen of deel te nemen aan de workshop. Deze belevenis wordt georganiseerd door VodafoneZiggo in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Box Huiskamer Van Toen
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!