Thuiszorg medewerkers

Meet & greet jouw nieuwe collega's!

22 augustus 2019
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderzorg, met óf zonder ervaring?

Kom op donderdag 29 augustus van 18:30-20:00 uur naar onze Meet & Greet, bij de vijver voor onze locatie Westerhout aan de Van Houtenkade 3 in Alkmaar.

De Zorgcirkel heeft diverse vacatures binnen de ouderenzorg met volop carrièrekansen. Voor iedereen is er wel iets en daar laten we je graag kennis mee maken. Tijdens deze Meet & Greet kom je in gesprek met je toekomstige collega’s die je zelf kunnen vertellen wat hun werk inhoudt en hoe hun dag nou echt verloopt. “Voor gediplomeerde helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen hebben we direct een baan. Maar ook voor als je iets anders wilt, wanneer je nog in opleiding bent of hieraan denkt, zouden we het erg leuk vinden als je langskomt. We hebben namelijk ook heel aantrekkelijke opleidingsprogramma’s”, zegt Carina Rosmolen, recruiter bij De Zorgcirkel. “Kom dus zeker even kijken. Iedereen is welkom!”

Kom gezellig kennismaken en start na de vakantie met een nieuwe baan bij De Zorgcirkel. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, een rondleiding bij onze sfeervolle locatie én je ontvangt een leuke goodiebag.

We kijken uit naar je komst! Aanmelden is niet verplicht.