Vinkenest 2

Nieuwe naam toren De Amandelbloesem

20 oktober 2023

Afgelopen woensdag is het nieuwe naambord van één van de torens van het moderne, sociale wooncomplex De Amandelbloesem in Wormerveer onthuld. De toren die eerst ‘De Amandelbloesem’ genoemd werd, draagt nu de naam ‘’t Vinkenest’. De Amandelbloesem bestaat nu uit de twee torens ‘’t Vinkenest’ en ‘Florissant’.

Deze wijziging is bedoeld om duidelijkheid te scheppen en de twee torens een eigen identiteit te geven, terwijl de gemeenschapsband binnen De Amandelbloesem behouden blijft. De bewoners zijn blij met de naamgeving. Dat één van de torens eerst werd aangeduid met de naam van het gehele complex was toch wat verwarrend. Met de nieuwe, eigen naam en het nieuwe bord, is het voor bezoekers direct duidelijk bij welke toren men moet zijn. Tijdens de onthulling waren de bewoners van De Amandelbloesem, de huurders van de bedrijfsunits en de partners, WormerWonen en De Zorgcirkel, aanwezig. Wethouder René Tuijn en Jan Piet van de bewonerscommissie onthulden de naam.

Over De Amandelbloesem
De Amandelbloesem is eigendom van WormerWonen en De Zorgcirkel verzorgt de verhuurbemiddeling. In dit moderne sociale wooncomplex woont men zelfstandig. We streven naar een goede mix van bewoners die iets kunnen betekenen voor de woongemeenschap en bewoners die wat meer zorg en/of ondersteuning nodig hebben. De zorg bieden wij in de vorm van wijkverpleging, casemanagement, volledig pakket thuis (VPT) en huishoudelijke ondersteuning (Wmo).

Lees meer over De Amandelbloesem
Vinkenest 3
Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!