Amandelbloesem (7).JPG

De Amandelbloesem

De Amandelbloesem is eigendom van woningcorporatie WormerWonen en ligt centraal in Wormerveer. Het Marktplein met diverse winkels is op ongeveer 10 minuten loopafstand. Vlakbij is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en een bushalte.

De Amandelbloesem was tot 2015 een verzorgingstehuis. Na de sluiting heeft WormerWonen dit complex van collega-corporatie ZVH overgenomen en is begonnen met een grootscheepse renovatie. De woontoren op de hoek met de Lijsterstraat is omgebouwd tot een modern woongebouw met 35 zelfstandige sociale huur-appartementen. Daarnaast bieden de vleugels van het gebouw ruimte aan appartementen verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. 

April 2022: nieuwe toren Florissant opgeleverd
In april 2022 zijn de 44 gloednieuwe appartementen van Florissant opgeleverd. In deze aparte woontoren zijn de meeste appartementen zijn ca. 70 m2 groot en hebben allemaal een eigen balkon. In de onderbouw van het complex is een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen en scootmobielen.

Met de realisatie van de 44 nieuwbouwappartementen van Florissant wordt De Amandelbloesem voltooid tot in totaal 134 appartementen met tevens een restaurant, een atrium met diverse functies zoals een winkeltje, kapper/pedicure, biljarts en een algemene was-/droogruimte. Daarnaast is er rondom het gebouw een fijne buitenruimte die door WormerWonen onderhouden wordt en is er volop parkeerruimte op eigen terrein. Al met al een prachtig geheel waar altijd wat te doen is.

Samenwerking WormerWonen en De Zorgcirkel
WormerWonen en De Zorgcirkel zijn in het project De Amandelbloesem samenwerkingspartners. Dit houdt in dat De Zorgcirkel voor WormerWonen de verhuurbemiddeling verzorgd. Heeft u interesse in een woning in de Amandelbloesem dan kunt u zich vanaf vandaag melden bij de bemiddelingsbureau verhuur van De Zorgcirkel.

De Amandelbloesem is vooral bedoeld voor senioren met een zorgindicatie maar ook senioren die (nog) geen zorgindicatie hebben kunnen zich aanmelden.

Wanneer u zelfstandig woont, kunt u gebruik maken van faciliteiten van de locatie en daarnaast van ons het dienstenaanbod.  

Meer informatie?
In de folder 'Huren bij De Amandelbloesem' vindt u meer informatie en een inschrijfformulier Amandelbloesem. Beide zijn hier te downloaden. Op het inschrijfformulier staat vermeld op welke manier u dit kunt inleveren.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze consulent verhuur via T 088 55 99 500.

Klik voor de folder Huren bij De Amandelbloesem.
Klik om naar het inschrijfformulier Amandelbloesem te gaan (Let op: alleen geïnteresseerden met een indicatie voor wijkverpleging of een Wlz-indicatie kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst!).

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Vinkenstraat 2
1521XM Wormerveer
 088 5599500
Faciliteiten:
Thuiszorg
Tuin
Biljart
Kapper
Pedicure
Behandelingen:
Geestelijke verzorging
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Wormerveer

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!