De Mieuwijdt_11.jpg
De Mieuwijdt_10.jpg
De Mieuwijdt_18.jpg

De Mieuwijdt

Verzorgingshuis Mieuwijdt ligt in het mooie dorp Graft. U heeft diverse woonmogelijkheden met zorg. U woont dichtbij het pittoreske centrum van De Rijp met zijn historische gebouwen, kleine straatjes en gezellige cafés en restaurants. Er is een winkelcentrum op loopafstand.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje .

Naast een plek om te wonen, is De Mieuwijdt ook een populair wijksteunpunt waarvan mensen uit het dorp druk gebruik maken. Er is altijd veel terugkeren. Wel zo gezellig. De ruim 60 bewoners van De Mieuwijdt hebben bijna allen een prachtig uitzicht over de oer-Hollandse Eilandspolder met haar weilanden en sloten. Er is een bushalte op ongeveer 100 meter van de hoofdingang.

Vanuit De Mieuwijdt bieden wij ook  thuiszorghuishoudelijke hulp  en dagbesteding op Ontmoetingsplek Eilandspolder

Zorg & Behandeling
De bedoeling is om in de toekomstige zorgwoningen binnen de locatie te realiseren. Dan zijn er zorgwoningen nabij de locatie. Ook is er herstel- of respijtzorg mogelijk. In De Mieuwijdt is fysiotherapie aanwezig. Het inschakelen van een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, logopedie en een diëtiste behoort tot de mogelijkheden.

Wonen & Huren
Uw zit-slaapkamer heeft een eigen badkamer en keuken met ingebouwde koelkast op rolstoelhoogte en een magnetron. Alle appartementen hebben zonwering en een radio-, tv-, computer- en telefoonaansluiting. U dient zelf de contracten af ​​te sluiten met de toekomstige nutsbedrijven en leveranciers. Dat geldt niet voor uw telefoonaansluiting. Deze kunt u alleen via onze centrale laten aansluiten. Deze telefoon is aangesloten op het alarmsysteem.  

Wanneer u zelfstandig woont kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de locatie en ons uitgebreide dienstenaanbod.  

Meerzorg
Als u aanvullende zorg nodig heeft, dan kunt u toch in De Mieuwijdt blijven wonen. U verhuist dan naar onze afdeling meerzorg. Daar heeft u een kamer op de begane grond. Hier is één badkamer voor twee kamers. Overdag verblijft u in de gemeenschappelijke huiskamer.

Voorzieningen
De Mieuwijdt heeft een receptie, een sfeervol seniorenrestaurant, een koffiehoek / café, terras, tuin en een winkeltje. Er is een kapper en een pedicure aanwezig, de opticien / audicien komt een paar keer per jaar, het artsenlaboratorium komt zelfs op de kamer, er is een bibliotheek, een biljart, rolstoel- en rollatoronderhoud ter plaatse, er worden volop activiteiten georganiseerd, verzorging is aanwezig, er zijn mogelijkheden om te logeren. Tot slot is nog het 'plein', grenzend aan het restaurant. Dit doet dienst als Wijksteunpunt. U ontmoet oa bezoekers van de biljarttafel, de fysiotherapiepraktijk van het consultatiebureau en er zijn internetmogelijkheden.

Klik hier voor de folder van De Mieuwijdt.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Mieuwijdt 19
1484 EE GRAFT
 088 5591100
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Pedicure
Kapper
Seniorenrestaurant
Rolstoel en rollator onderhoud
Logeren bij De Zorgcirkel
Receptie
Audicien/Opticien
Biljart
Bibliotheek
Thuiszorg
Behandelingen:
Specialist Ouderengeneeskunde
Logopedie
Fysiotherapie
Diëtetiek
Ergotherapie
Geestelijke verzorging
Overig:
Zorgwoning bij locatie
Verzorgingshuis
Graft - De Rijp

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!