De Notaris_23.jpg
DSC_0001.JPG
De Notaris_44.jpg

De Notaris

De Notaris biedt kleinschalig wonen in een huiselijke omgeving voor mensen met een vorm van dementie. Aan de gezellige Raadhuisstraat in Oosthuizen, direct naast Zorgcirkel De Seevanck, wonen twaalf mensen verdeeld over twee woongroepen. Zij vinden hier alle zorg en aandacht onder één dak, toegespitst op hun persoonlijke wensen en behoeften.

In De Notaris draait alles om de wensen en behoeftes van cliënten. Deze persoonsgerichte aanpak is kenmerkend voor De Zorgcirkel.

Sfeer proeven? Bekijk het filmpje

Wonen met zorg
De Notaris is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. De dagelijkse en verpleegkundige zorg wordt geboden door onze eigen medewerkers. Specialistische zorg komt met regelmaat en op aanvraag langs aan huis: de specialist ouderengeneeskunde, de psycholoog en een tandarts of mondhygiëniste.

Er zijn twee woongroepen van elk zes bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een vaste wastafel en (kleding)kast. De kamer kan naar eigen smaak worden ingericht, met vertrouwde spulletjes van thuis.

De woongroepen hebben elk een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Hier wordt gezellig samen gekookt en gegeten, tv gekeken en koffie gedronken. De thuissituatie zoals mensen gewend waren wordt hier zoveel mogelijk nagebootst. Familieleden van bewoners zijn altijd van harte welkom om langs te komen.

​​Activiteiten
Onze vrijwilligers bieden bewoners veel individuele tijd en aandacht. Samen een spelletje doen, een praatje maken, of naar buiten om een rondje te wandelen: net waar de bewoner behoefte aan heeft. Ook is een duofiets beschikbaar; fervente fietsers kunnen zo een mooie tocht maken samen met de fietsvrijwilliger. Elke week is de huiskamer bovendien de plek om lekker mee te zingen met bekende liedjes, begeleid door een gitarist.

Naast deze dagelijkse activiteiten zijn er op jaarbasis ook een aantal grotere activiteiten: bijvoorbeeld een barbecue in de zomer, een uitgebreid kerstdiner of uitstapjes met bus of boot.  

In het naastgelegen woon-zorgcentrum De Seevanck is een gezellige koffiehoek waar u ook van harte welkom bent.

Maaltijden
Er wordt elke dag op de woongroep gekookt met verse ingrediënten. Bewoners kunnen mee bepalen wat er gegeten gaat worden en als ze dat willen kunnen ze een handje helpen met boodschappen doen, koken of de afwas.

Bereikbaarheid
Komt u met eigen vervoer?
Komt u met het openbaar vervoer?

Meer weten?
In de folder van De Notaris vindt u meer informatie. Wilt u weten wat de plaatsingsmogelijkheden zijn? Neemt u dan contact op met ons op via onderstaande informatie.

Raadhuisstraat 8
1474 HE Oosthuizen
 0299 722 450
Faciliteiten:
Terras
Tuin
Thuiszorg
Pedicure
Kapper
Rolstoel en rollator onderhoud
Behandelingen:
Wonen met dementie
Ergotherapie
Fysiotherapie
Specialist Ouderengeneeskunde
Wondverpleegkundige
Logopedie
Diëtetiek
Geestelijke verzorging
Overig:
Oosthuizen

Zie uw route op de kaart

Ik heb een vraag

Hoe kunnen wij u helpen?
Onderwerp is verplicht!
Onderwerp is verplicht!
Vraag is verplicht!
Hoe kunnen wij u bereiken?
Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Geldig e-mailadres is verplicht!